Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
И на мен ми се е случвало. Бъди сигурен, че той е разбрал посланието ти и ще предаде нататък доброто от теб.
Анонимен коментира:
ще ти цитирам откъс от филм "-Обичам го... -Обичай го! - Липсва ми... -Нека ти липсва! -Но какво мога да направя... -Всеки път щом си помислиш за него, пращай му любов и светлина, а после го остави!" (Яж, моли се и обичай.) Ти определяш времето, за което ще го преодолееш. Колкото повече се забавиш, толкова повече ще загубиш.Аз съм губила 4 години, губила съм и 2, а след това и още 1, на практика минаха 7 преди отново да го срещна, онзи първият. И знаеш ли какво научих - Никога не позволявай на някого да те обича по-малко, отколкото ти обичаш себе си! Не живей за отминалите моменти. Знам, че са били най-щастливите ти досега, но ще има и по-щастливи и тогава, човекът с когото ги създаваш ще остане с теб!
Анонимен коментира:
"Причината на хората да им е трудно да са щастливи е, че виждат миналото по-добро, откокото е било, настоящето по-лощо, отколкото е, бъдещето - по-заплетено, отколкото ще бъде." Марсел Паньол
Анонимен коментира:
Имаш нещо недовършено с нея, затова я сънуваш. Трябва да се видите, за да приключиш тази история. Само така ще се примириш и ще продължиш. Пиши ако имаш колебания. На мен това ми помогна,дано и на теб!
Анонимен коментира:
Силна, последователна и вярна мисъл! Подкрепям ! )
Анонимен коментира:
Та нали затова хората са различни, да имат различни гледни точки, обаче вие хора, коментиращите, ако можехте да се погледнете отстрани едно с едно не ви е правилно мисленето!! От мен БРАВО, такива статии искам да чета! Продължавай да пишеш, харесва ми как разсъждаваш, жалко, че хората тук си затварят очите! :)
Анонимен коментира:
Още ли не си тръгнала. :)Това е истинска история, защото ме просълзи. Аз на твое място бих хванала сутрешния влак без много да го мисля, защото шансът се изплъзва като пясък между пръстите. Чакам да пишеш продължение след няколко месеца :) УСПЕХ. Пази се!
Анонимен коментира:
Пълни глупости! Никой не може да ти казва какво да правиш, още повече какъв човек е той. Само ти знаеш това, ти си го опознала толкова добре. Действията на човек, който обича, показват, че той поставя себе си на заден план, мисли за твоето щастие преди всичко. И по дяволите, рискувай. Събирай си багажа, отиди там и не се отделяй от него докато не те чуе. Той също не е щастлив. Хора правят грешки, женят се прибързано, той е сгрешил, предпазил е теб от същата грешка. Ако това не е съдба и ако на вас не ви е писано да сте заедно мътните ме взели. Но можеш да направиш всичко възможно. Отивай там и се бори за него, трябват действия, покажи, че си жена, пораснало момиче, което има характер и смелост в действията!Върни си истинската любов, докато не са минали години и не съжалиш, че дори не си опитала от инат!
Анонимен коментира:
Хубаво е да има химия, да не можеш да му устоиш, да не мислиш когато си с него. Все пак не ти се случва всеки ден да си на 16 и да си истински влюбен. Но съвета ми е следния: вие сте имали своите моменти заедно,имаш прекрасните си спомени с него, това време свърши, ако е писано след време когато и двамата сте достатъчно зрели пак ще се съберете. Сега, мило момиче, време е да поставиш себе си на първо място! Твоите цели, стремежи, интереси, а един млад, целеустремен, амбициозен човек може да получи всичко! :)
Анонимен коментира:
А защо е бивша вече?
Анонимен коментира:
накрая всички се връщат, права си, и той не беше изключение, опитва се да каже нещо, но не му се получава... аз нали съм си обикновено момиче, не го разбирам. :)
Анонимен коментира:
Не забравяй, ти си господарка на себе си, мислите се превръщат в чувства, а чувствата в действия. Единственото, което ТРЯБВА да направиш, е да НЕ ПРИБЪРЗВАШ. Следвай максимата - "Дай най-доброто на днешния ден" пък каквото стане! :)))
Анонимен коментира:
Само аз ли мисля, че това не е редно...
Анонимен коментира:
Ами съберете ни, за да видим какво е, дали ще си паснем, както пише тук. :)
Анонимен коментира:
Истината боли, но е за предпочитане. Нека всички мъже си вадят изводи, те които си мислят, че ни правят услуга просто като изчезнат без обяснение. Само се поставете на наше място, за да прогледнете : ) Усмивки!
Анонимен коментира:
Само се огледай наоколо. Имаш подкрепата на толкова много добри в сърцата си хора, ако можехме с мисли да спасим един живот бихме се обединили без колебание. Но уви, имаме само тези сълзи които могат да напълнят цял океан, за да изплува на повърхността надеждата за теб. Ти си благословена да носиш плода на тази голяма любов, твоята мила рожба ще запълни цялата празнота,дай й този шанс : )!
Анонимен коментира:
Всъщност точно такава съм, всичко написано е възможно да ме впечатли. Капризни и много критични сме, въпреки че аз лично обичам по-натуралните подаръци, повече природа, ръчно изработени бижута или сувенири, да пояздим с коне, но нищо от тези неща не би могло да се сравни с една усмивка на любим човек : ) !