Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Сложи един прекрасен подарък ха-ха :) Благодаря весело прекарване и на теб :)
Анонимен коментира:
и аз мисля така :)
Анонимен коментира:
Пея злеПея зле18.11.2013
Аз също пея много добре просто микрофон, телефон, скайп и т..н се чува различно никога няма да може да чуеш твоя глас по този начин така че щом ти казват че пееш хубаво е така :)
Анонимен коментира:
Да той се е променил веднага след раздялата ни той посегна към старото си ''аз''- наркотиците в отделните моменти се държим както преди сега сме малко по-отдръпнати но съберем ли се това ще се оправи и все пак надеждата умира последна :) нищо че все пак умира :)
Анонимен коментира:
Благодаря много и да аз наистина го обичам и искам да се съберем раздялата ни ми помогна да израстна малко по-бързо от връзниците ми но да се надяваме че на Коледа ще се случи и нашето чудо :)
Анонимен коментира:
Така е прав/а си но все пак е първа любов година вече не мога да го забравя отслабвам духом...ужасно е... болката когато имам връзка с някой друг е ужасна мъча се.. Силно се надявам да се съберем.. има надежда ..
Анонимен коментира:
Той знае.. Познаваме се прекалено добре, но в момента и двамата сме с отделни връзки, а аз искам повече от всичко да сме заедно доказвам му постоянно колко много го обичам и колко много бих дала за него...
Анонимен коментира:
Има 2 вариянта 1-ви покажи на баща си че Рая го разиграва 2-ри Покажи на баща си че ако просължава така ще те изгуби като своя дъщеря ще изгуби своя кръв заради жена.. В момента аз съм на подобно дерадже мама има приятел от 9 години преди 3 години се ожениха той е прекрасен с мен се държи уникално но майка ми винаги поставя него на 1-во място онзи ден ми каза че съжалява че ме е гледала 15 години че съм и яла от хляба и т..н защото са се скарали и виновната за това съм била аз -_- Каза ми че веднага щом навърша 18 ме гони от нас и нямало да и пука дори на тротоарите да спя.. Но за радост аз имам къща в един друг град там е баща ми който е прекрасно създание много ме обича мама мисли че като ме глези с пари изгубеното време което не прекарва с мен а с мъжа си ще се компенсира не е така пред всички пари на света предпочитам 1 ден внимание разходка в парка в мола или в къщи 2-те в дълги разговори не като майка и дъщеря а като приятелки :)