Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Очевидно? Да им търпя илюзиите за любов и техния голем шибан егоизъм аз не искам боклук до време!!!! Никога не бих изживяла жалкия живот на една жена у днешно време да има безброй връзки и да го прави 1000 пъти!!!!!!! Майната му на всеки аз не съм тука да подпирам подиграфките от всеки боклук!!!!!!!!
Анонимен коментира:
Аз съм на 21 и също съм много отчаяна но не се отказвам....ако ти тежи можеш да си излееш мъката като си пишем....отчаяна съм но съм доста позитивна и може би ще ти повдигна духа като си излееш мъката
Анонимен коментира:
Е съжалявам че имах толкова ужасен живот
Анонимен коментира:
Поведение на боклук. Мисля че си играе с теб
Анонимен коментира:
Не се занимавай повече с него. Не е оправдание че е наранен имала съм такава връзка и не свърши добре накрая той ще е виновен.
Анонимен коментира:
Ами какво да ти кажа!!! Аз също се отчаях от търсене вече и се разочаровах че допуснах толкова боклуци в моя живот!!!! Явно доста искам такъв дет да ме обича и цени в живота!!! Такива сериали явно няма!!!!
Анонимен коментира:
Трудно е да намериш такова специално момиче с същата душа като твоята....у днешно време не останаха и свестни...мен ако питаш аз съм се отчаяла да го търся пълна скръб съм нощем като си легна не минава без мъки и сълзи ама явно много искам некой който да ме обича и цени и това не е достатъчно
Анонимен коментира:
Здравей...да намериш твоето момиче си е много трудно предвид кат гледам какво скромно момче си....самата аз съм такава нямам много приятели свита съм имах 5 връзки но вечно попадам на боклуци отчаях се направо а нощем като си легна не минава без мъки и сълзи за щастие се опазих девица...явно много искам от тоя свят некой да ме обича истински и да ме цени
Анонимен коментира:
Има някакъв шанс но е минимален...родителите на един мой познат така бяха на младини само секс и накрая се ожениха...отпусни се и бъди оптимистична но ако не можеш така просто сложи край....този път който си предприела е много труден и трябва да бъдеш упорита и да си готова на всичко
Анонимен коментира:
Ако трябва бъди студена но не прекалявай че не е изключен и факта че може да е влюбен в теб
Анонимен коментира:
Добре правиш той ако държи на теб ще упорства не би трябвало да се сърди за това че не си му дала да те прегърне това са дреболии...не трябва да му угаждаш за всяко нещо трябва да усетиш момента в който е достоен за негова прищявка трябва да докажеш че си има работа с достойно момиче като теб
Анонимен коментира:
обмислям идеята за манастир...завършвам висше за да покажа на родителите си че мога а след това ще им съобщя за идеята след 4 години...само божията любов е сигурна
Анонимен коментира:
Зарязах го дори не ми пука за това к****e. Не е там въпроса дали страдам за него не заслужава и капка сълза това животно. Имам грешка и това е че не вярвам че из цялата тая простотия ще намеря някой идиот който да падне ниско и да тръгне с мен и това ме вбесява. Изгубих всяква надежда за нормален живот. Явно в друг живот ще стане когато не помня нищо от това което преживях както и че да не знам коя съм...много по- лесно ще ми е без тая скапана памет дет я имам с куп нещастни събития.
Анонимен коментира:
Съветът ми е просто да продължиш напред ако тая фльорца я виждаш и се дразниш напусни работа. Обичай себе си безрезервно и не преставай да търсиш любовта. Преживяла съм адски много разочарования отчаях се чак но винаги съм била вярна и често си мисля че тоя свят не е за мен но продължавам да търся любовта колкото и да ме боли защото съм такава.
Анонимен коментира:
То и на мен ми се иска някой дето да ме обича...майка ми глупавата вярва че ще срещна такъв...но днешния свят е заслепен от глупост къде ти такъв ? Всичко е към разрушение и ще се оправям сама. Идват ти разни хора и идеали и се правят че те разбират а после те нараняват. Не е извинение че не знаят какво искат. Не е извинение че са слаби и не разбират от чувства.
Анонимен коментира:
А уж всички искали да намерят любовта. Но не знаят че така няма да я имат. Мислят само за пари и материални блага. Щото са алчни. Но тава е само кратко удоволствие докато не осъзнаят че любовта е нещо по - ценно. Верно е без пари не може. Но всички са се фокусирали изцяло в алчността...и губят себе си по тоя начин.
Анонимен коментира:
Ами права си. Всички хора са ей така е. Хванеш ли се с някой...той те прави на глупачка а след известно време те захвърля като боклук. Всички хора те използват като вещи само защото се правят на по- важни. И с мен са се държали така. И ти казвам че ми писна от такива истории. Сега съм се затворила в себе си и грам не съм социална. И мене хората не ме харесват защото отстрани изглежда че съм високомерна и никой не ми е притрябвал. Отблъсквам ги със самото ми държание. Нямам и аз приятели всички ме предадоха. Имам само некъв скапан приятел дето не ми звъни дълго време и после в един момент се сеща за мен и се чудя как да му бия шута. Всички са така и скоро време ще сложа край и на тая история. Може да ми е адски кофти сама ама мене пита ли ме някой как съм пита ли ме някой "плачеш ли нощем от самота ? " . Всички са безчувствени и алчни и ще си прекарам живота сама затворена в себе си защото не искам да бъда наранявана от такива същества и те не са тези които ще ми дават уроци. Могат само да нараняват друго не знаят. Спасявай си душата че днешния свят не е добър.
Анонимен коментира:
Това ми прилича на нищо! Той е боклук пълен. Сигурна съм че иска само да спи с теб щом не ти се обажда да провери как си. Той е бъзливец и заради това не предприема нищо. Съветът ми е да се правиш на недостъпна и бъди малко груба с него. Така ще му покажеш че не той диктува правилата. И опипването ? Кой влюбен ще те опипва ? Недей да се увличаш по него щото ще страдаш. Накарай го ти да страда.