Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Да, понеже има мутанти специално създадени за разплод - с големи и неукротими пишки, които навремето са били обектите на песента за змията да ѝ строшим главата дорде е млада... Не можем да виним хората, тоест жените за техните мърши.
Анонимен коментира:
Глупости на търкалета са това което пишете със строг тон. Но понеже живота е пълен със лоши и глупави строги хора, то клюкарствайте тяхната информация..
Анонимен коментира:
Много интерестно, а това някакво висше развитие на хората ли е? Защото някои нямат вубще връзки, тоест не са връзкари, знаете колко лошо е това... та тези хора недоразвити ли са спрямо тези със връзките, и на там ли трябва да се стремят? Пък ако не успеят в този живот, то децата им дано се справят...
Анонимен коментира:
въобще не ги питай, разбери колко струва намери си парите и ги резни. Докторите разбират коя бенка каква е. Както ти казах със сигурност е по-добре е без тях. Нито си Мерлин Монро нито сме петдесетте години.
Анонимен коментира:
Не бива да хвалите това - те ви правят паметливи единствено с излишната плът, която водят след себе си. Плътта е паметлива - когато някой иска да запише нещо във вас, той иска да се храните и пълнеете. Когато гладувате и това се топи, тогава забравяте този запис. Може и да е нещо емоционално.
Анонимен коментира:
Аз мога добре и точно да опиша миговете на скръб заради нечия любов. Искате ли да направя отново това? Само трябва да извикам моите моменти от местата, тънката им миризма съществува независимо от целят труд по затриването им, и оказването на всичко това без тежест - нищожност. Значи със сигурност ви трябва смърт, която ще донесе промяната, ако не я постигнете, то "психопата" трябва да я чувства. Трябва да го снесете, за да го шибат всички ваши корави приятели. Така нареченото пускане- жизнената енергийна топка в коремите Ви, която вече е мамче. Психиатрията знае много добре как се прави - бъдете служители! След което бягате в чужбина, защитавайки се чрез секс от живият труп, който е вече вашата сила - енергията в природата не се губи, тя се премества от едни на други. Дашна и красива!
Анонимен коментира:
Но това е малко за вас - в ихерб са едни от най-добрите храносмилателни ензими. Добри за парите си са плант-ензимите на ноу фоодс. За ок 20-30 долара си имате за минимум няколко месеца. Добре е освен бромелаин да има и папаин(от папая). Има и по-добри, но по-скъпи ензими - всеки си избира каквото прецени. Всъщност от няколко вида останах най-доволен от докторс бест дигестиве ензимес, защото имат и бактерии, които веднага поемат храната и не се усеща никаква тежест. Бактериите са другото важно благо нещо за червата. Не се залъгвайте с кисело мляко или зеле, защото нямат необходимото количество от въпросните бели колонизатори.
Анонимен коментира:
Тогава остава възможността да си отказал да ти направят свирка, може би, за да не я унижаваш. Това влече много тежки и подобни наказания.
Анонимен коментира:
Ивански, това е наказание за теб, от тях, от сърце! Заради това, че си пробван(имат си агентки) и не ставаш - лоша хигиена, нездрав и пълен член, други болести, бедност, не си плащаш(всички трябвало да си плащат), нечия политика...
Анонимен коментира:
В ухото(както Ушеви знаат) се намира най-малката костица от човешкото тяло. Тя е така важна за здравето, както малко хора се сещат. Ето защо хигиената там трябва да е на ниво, а звуковата реалност - кристално чиста. Трябва да се правят промивки с противовъзпалителни неща - сребърна вода, разредени етерични масла и подобни. Течността трябва да проникне дълбоко до към гърлото.
Анонимен коментира:
Видях миг на тази радост - искрен и весел смях на дете, каращо някаква тротинетка по холандска улица. Б бг не съм виждал това от отдавна, не ми се говори какво го спира и мрази, убива, за да замести със грозотата си и наложи смърт.
Анонимен коментира:
Благодарим за ананаса!
Анонимен коментира:
Турците са недоразвити, както се вижда. Но пък са много. Казват им голямата порта.
Анонимен коментира:
Няма съзнателно ниво - идиотите са на всички нива в управлението...
Анонимен коментира:
тея с диабета са много добри ръководни служителки! Има и други ценни.
Анонимен коментира:
не слушай побърканите и извратени гъзове, и се заеми с половият си живот, а не с чревния
Анонимен коментира:
Най-точната дума е Обект. Така вече имаме работно място.
Анонимен коментира:
Обеснете, се пак, защо се седи задължително по половин ден в децките години? Заради поза седеж?