Албена Асенова-Писева

Гуру
Моята стенаРецепти667Статии32Съвети5Споделени ИсторииКоментари17Форумни темиПостове във форума2За менИзпрати съобщениеточки27129
Албена Асенова-Писева коментира:
В стъпка 3 е написано.
Албена Асенова-Писева коментира:
Циганската баница е само с олио и шарена сол.
Албена Асенова-Писева коментира:
Брашното е две чаени чаши. Пропуснала съм.
Албена Асенова-Писева коментира:
Много леко и вкусно!
Албена Асенова-Писева коментира:
Вкусотия! Напомни ми на дните прекарани при баба.
Албена Асенова-Писева коментира:
Рецептата е от ,,Босата контеса" по една от кулинарните телевизии и така беше дадена. Започва се с крем, защото бисквитите са кръгли и между тях остават дупчици. Когато има крем под тях по-лесно омекват и е по-лесно за разрязване, и сервиране. Много е хубава,особено като се смесят два вида бисквити- с шоколад и с лешници.
Албена Асенова-Писева коментира:
За да не се свива каймата върху филията, след като се намаже се напръсква и намазва с мало вода.
Албена Асенова-Писева коментира:
Пърленките се полуиха уникално вкусни!
Албена Асенова-Писева коментира:
Благодаря!
Албена Асенова-Писева коментира:
Благодаря,стават много крехки и сочни! :-)
Албена Асенова-Писева коментира:
Изглежда повече от перфектно,предполагам и вкусът ще е уникален!
Албена Асенова-Писева коментира:
Много апетитно! И малко настърган кашкавал отгоре-вкусотия!
Албена Асенова-Писева коментира:
Неочаквано добра комбинация!
Албена Асенова-Писева коментира:
Вкусотийка! Аз бих го сготвила заедно с коста от джолана,за да си пусне и той ароматите.
Албена Асенова-Писева коментира:
Домашното си е най-вкусно! Домашно сирене за истински ценители и познавачи на храната!
Албена Асенова-Писева коментира:
Какви пухкавелки! Със сигурност се топят в устата.