Албена Асенова-Писева
Албена Асенова-Писева
Гуру

Моите коментари

Циганската баница е само с олио и шарена сол.
Брашното е две чаени чаши. Пропуснала съм.
Вкусотия! Напомни ми на дните прекарани при баба.
Рецептата е от ,,Босата контеса" по една от кулинарните телевизии и така беше дадена. Започва се с крем, защото бисквитите са кръгли и между тях остават дупчици. Когато има крем под тях по-лесно омекват и е по-лесно за разрязване, и сервиране. Много е хубава,особено като се смесят два вида бисквити- с шоколад и с лешници.
За да не се свива каймата върху филията, след като се намаже се напръсква и намазва с мало вода.
Пърленките се полуиха уникално вкусни!
Благодаря,стават много крехки и сочни! :-)
Изглежда повече от перфектно,предполагам и вкусът ще е уникален!
Много апетитно! И малко настърган кашкавал отгоре-вкусотия!
Вкусотийка! Аз бих го сготвила заедно с коста от джолана,за да си пусне и той ароматите.
Домашното си е най-вкусно! Домашно сирене за истински ценители и познавачи на храната!
Уха,невроятни! Ще повторя.
Какви пухкавелки! Със сигурност се топят в устата.