Анабел
Анабел
Ветеран

Моите коментари

Анабел коментира:
Рецептата е от ,,Босата контеса" по една от кулинарните телевизии и така беше дадена. Започва се с крем, защото бисквитите са кръгли и между тях остават дупчици. Когато има крем под тях по-лесно омекват и е по-лесно за разрязване, и сервиране. Много е хубава,особено като се смесят два вида бисквити- с шоколад и с лешници.
Анабел коментира:
За да не се свива каймата върху филията, след като се намаже се напръсква и намазва с мало вода.
Анабел коментира:
Пърленките се полуиха уникално вкусни!
Анабел коментира:
Благодаря,стават много крехки и сочни! :-)
Анабел коментира:
Изглежда повече от перфектно,предполагам и вкусът ще е уникален!
Анабел коментира:
Много апетитно! И малко настърган кашкавал отгоре-вкусотия!
Анабел коментира:
Неочаквано добра комбинация!
Анабел коментира:
Вкусотийка! Аз бих го сготвила заедно с коста от джолана,за да си пусне и той ароматите.
Анабел коментира:
Домашното си е най-вкусно! Домашно сирене за истински ценители и познавачи на храната!
Анабел коментира:
Уха,невроятни! Ще повторя.
Анабел коментира:
Какви пухкавелки! Със сигурност се топят в устата.