Ezine.bg»Форум»Градина»Съвет за косачка и магазин, от който да я взема

Съвет за косачка и магазин, от който да я взема

  • 07.02.23 06:42#1MiroslavMiroslavНовакРегистрация: 07.02.23Град: Велико ТърновоОтговори: -Съвет за косачка и магазин, от който да я вземаЗдравейте, случайно попаднах на форума, а ми предстои купуване на косачка за градината. Спрял съм се на Castel Garden XC 48S, а като магазин съм се спрял на Гардънмакс, във Велико Търново.

    Бих се радвал да ми споделите мнение и за косачката и за магазина.


    Ъпдейт: Закупих си косачката от въпросния магазин и не съжалявам. Единственият коментар, който мога да споделя за момента е че ми дойде малко слабичка за голямата трева, но не беше косено от 2 години. Ако се поддържа повече предполагам че няма да имам проблем. Ако някой се интересува от съвети нека да пише, с удоволствие ще помогна с каквото мога.

    Ъпдейт 2.0: Реших да започна второто косене - никакъв проблем. Явно проблемът, за който споменах е бил от това, че дълго време не беше обработвано. Междувременно се свързах с магазина - Гардънмакс за едно тракане, което се появи. Веднага ми съдействаха и за няма и 5 минути по телефона ми казаха как да го оправя. Оказа се честно срещан проблем.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.05.23 09:37#2Потребител#329658Потребител#329658НовакРегистрация: 06.05.23Град: -Отговори: 6от: Съвет за косачка и магазин, от който да я вземаздравейте, благодаря за мнението и аз искам да си купя косачкаОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest