Да се влюбиш в друг мъж

 • 20.09.23 02:13#1Потребител#333282Потребител#333282НовакРегистрация: 20.09.23Град: -Отговори: -Да се влюбиш в друг мъжЩе започна от там,че имам дългодишна връзка(за която пишейки това не зная какво да ви кажа). И така.. Преди няколко месеца на работното ми място дойде доста симпатичен мъж, клиент. (обикновено не се заглеждам така по мъже)И така започна да идва по-често,но не завързваше разговор с мен,при което аз реших да го намеря в соц.мрежи. В профила си имам снимки с приятеля си и разбирах,че ги е видял и сигурно се е отказал да предприеме действие. След няколко дни дойде и просто му казах,че не обичам да ме карат да чакам,при което тръгна един разговор ма аз нямам ли си връзка и т.н. ,след като си тръгна ми писа все пак.

  И така уговорихме се да излезем ,излязохме и дълго си говорихме,между нас не се случи нищо... просто ми каза “виждам че не се чувстваш комфортно ,недей да правиш такива неща,аз самия съм бил в ситуацията на гаджето ти “минаха още няколко дни при което отново дойде на работно ми място ,имаше няква забежка от моя страна и вечерта понеже бях свободна, аз го потърсих пак и пак се видяхме. В крайна сметка правихме секс...и така за 2месеца се видяхме още няколко пъти...и дойде време да отидем на почивка с геджети ми,при което на първия ден от почивката ми,той ме беше блокир... Аз обаче бях започнала да се влюбвам в него ,а той ми беше казал “аз не се влюбвам,не искам връзка и т.н” .

  И сега вече аз бях изневерила на гаджето си и на себе си....започнах да изпадам с странни състояния на гняв,болка,мразех се и се обвинявах,в последсвие мислех как съм щяла да съжалявам,ако пък не ги бях направила...И ми липсваше всеки ден ,моя ти връзка всякаш не вървеше от към секс и това много ме караше да търся този човек... обвинявам се,тежи ми,трудно ми е да продължа,защото съм изневерила най-вече на себе си...

  След още почти 2месеца събрах кураж да му се обадя и да го попитам по каква причина ме блокира не можа ли просто като мъж да ми каже,че не иска да ме вижда повече и отговора,който получих беше “няма конкретна причина ,просто трябваше да приключи,ама друг път ще се чуем” и аз директно затворих телефона.А аз не усещах и още не ги усещам така нещата...като цяло го искам него и съм готова да съм с него.но той не ме иска. Изобщо не му дреме за мен ,как да разбирам думите му от този телефонен разговор?
  Не знам как да продължа живота си,на*бах се сама яко.
  ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest