Ezine.bg»Форум»Дом»Защо да избера фирма за почистване?

Защо да избера фирма за почистване?

  • 02.04.24 09:43#1Потребител#338182Потребител#338182НовакРегистрация: 02.04.24Град: -Отговори: -Защо да избера фирма за почистване?Здравейте на всички! Поради работата ми и проблеми там трябва да прекъсна. Разглеждам опции за отваряне на фирма за почистване в голям наш град. Изненадващо за мен това, което ми се струва по-голяма конкуренция не са други фирми, а по-скоро хората работещи на черно.
    Доста често из интернет срещам "имам жена, която чисти 120кв.м. апартамент за 60лв и съм много доволна. Излизва всичко."
    Честно казано няма как да се боря с подобна цена. Доста от тях предлагат и безплатно сгъване на дрехи, съдове и прочие и прочие. Наблюдавайки цени на други фирми за абонаментно почистване те са около 1.50 до 2лв на кв.м, което би означавало от 180 до 240лв за абонаментно почистване на 120 кв.м. апаратамент.

    Та, исках да ви попитам защо бихте избрали професионална фирма за почистване? Казвам професионална, защото имам опит, оборудването и материалите са също професионални. Какво е това нещо, което би ви накарало да платите двойна цена, ако не и повече над тази цената на тази жена?

    Приемам препоръки и критики и общо взето всичко.
    Поздрави!
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest