Ezine.bg»Форум»Здраве»Променливи диагнози - какво е всъщност?

Променливи диагнози - какво е всъщност?

  • 26.01.12 11:16#1АлексАлексНовакРегистрация: 11.10.11Град: ВарнаОтговори: 7Променливи диагнози - какво е всъщност?Здравейте! От 3-4 години все ме боли нещо ниско долу вдясно. Отначало мислех, че е стомах или яйчници.

    Когато ме заведоха на лекар, отначало казаха, че имам гастрит. Изписаха ми хиляди лекарства. Болките отминаха за малко. След това пак се започна. При следващото посещение при лекар, ми казаха, че имам колит. След това казаха, че имам проблеми с бъбреците. Никакви лекарства не помагат. Или помагат, болката стихва за 2-3 месеца и след това отново започва. Боли ме всеки месец. :x: Вече стигнах до там,че където и да мръдна, да нося хапчета с мен, защото може случайно да ме заболи!

    Вчера ходих на лекар отново и ми казаха, че може би имам херния, но малка, тъй като веднъж бях напипала нещо като топче в областта, където ме боли.1-2 мин. по-късно топчето изчезна и повече не се е появявало.

    Ще си призная, че до преди 1 година съм скачала отвисоко, тъй като съм любител на екстремните преживявания. Вдигала съм и тежко.

    Страх ме е обаче да не съм за операция. Ако все пак хернийката ми не е нищо сериозно, но продължава да ме боли всеки месец, тогава дали ще е по-добре да се подложа на операция? Моля ви, дайте ми съвет. Какво да правя, за да стихне болката или дали да се подложа ли на операция, ако така ще се отърва?

    Благодаря ви предварително!
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest