Как преодолявате кризите във вашите връзки
- 26.11.10 09:10#1MimitoНовакРегистрация: 26.11.10Град: -Как преодолявате кризите във вашите връзкиИмам приятел от 7 години. Напоследък нещата не вървят много. Непрекъснато се караме, за дребни неща. Ужасно сме изнервени и се отбягваме. Живеем заедно, нямаме брак или деца. Усещам, че нещо не е наред, отчуждили сме се. Той казва, че ме обича, аз също, но дали е така. Давам си сметка, че сама не знам този отговор.
Как се справяте с кризите във вашите връзки?ОтговорОтговор с цитат - 29.11.10 03:29#2NeliSaНовакРегистрация: 11.10.10Град: -от: Как преодолявате кризите във вашите връзкиМоже би трябва да дадете малко почивка на връзката си..
Нямате брак или деца, което също облекчава това..
Не е казано непременно да се разделите, а просто да поживеете отделно за известно време, така и двамата ще имате лична свобода и повече време за себе си и желанията си. Когато сте такъв период от 7 години заедно нормално е да се създаде напрежение.
Даите си малко \"свобода и ще усетите липсата един на друг. Така ще възобновите връзката си ps: ОтговорОтговор с цитат - 28.12.10 10:43#3ronkaНовакРегистрация: 09.11.10Град: -от: Как преодолявате кризите във вашите връзкиОпределено сте в критичен период 3,5 и 7 година казват, че нещата трябва да се случат. Казваш живеете заедно, замисляли ли сте се какъв е проблема. Може би сте се отчуждили, може би всеки от вас се е променил и просто не сте забелязали докато живота си тече и нямате общи интереси. Трябва да поговорите според мен.ОтговорОтговор с цитат