Ezine.bg»Форум»Тя и Той, Сексуални отношения»Как преодолявате кризите във вашите връзки

Как преодолявате кризите във вашите връзки

  • 26.11.10 09:10#1MimitoMimitoНовакРегистрация: 26.11.10Град: -Отговори: -Как преодолявате кризите във вашите връзкиИмам приятел от 7 години. Напоследък нещата не вървят много. Непрекъснато се караме, за дребни неща. Ужасно сме изнервени и се отбягваме. Живеем заедно, нямаме брак или деца. Усещам, че нещо не е наред, отчуждили сме се. Той казва, че ме обича, аз също, но дали е така. Давам си сметка, че сама не знам този отговор.

    Как се справяте с кризите във вашите връзки?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 29.11.10 03:29#2NeliSaNeliSaНовакРегистрация: 11.10.10Град: -Отговори: 4от: Как преодолявате кризите във вашите връзкиМоже би трябва да дадете малко почивка на връзката си..
    Нямате брак или деца, което също облекчава това..

    Не е казано непременно да се разделите, а просто да поживеете отделно за известно време, така и двамата ще имате лична свобода и повече време за себе си и желанията си. Когато сте такъв период от 7 години заедно нормално е да се създаде напрежение.
    Даите си малко "свобода и ще усетите липсата един на друг. Така ще възобновите връзката си ps:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 28.12.10 10:43#3ronkaronkaНовакРегистрация: 09.11.10Град: -Отговори: 14от: Как преодолявате кризите във вашите връзкиОпределено сте в критичен период 3,5 и 7 година казват, че нещата трябва да се случат. Казваш живеете заедно, замисляли ли сте се какъв е проблема. Може би сте се отчуждили, може би всеки от вас се е променил и просто не сте забелязали докато живота си тече и нямате общи интереси. Трябва да поговорите според мен.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest