Ezine.bg»Форум»Тя и Той, Сексуални отношения»Изневярата, като част от нас

Изневярата, като част от нас

  • 29.05.12 12:09#1ЕваЕваНовакРегистрация: 25.05.12Град: Велико ТърновоОтговори: 2Изневярата, като част от насИзневярата не винаги се основава само на секс,хората които правят тази крачка често търсят това,което им липсва в къщи, а именно-разбирателство. Някои учени твърдят, че ако родителите са изневерявали, това ще се предаде на техните деца и те ще се превърнат в прелюбодейци.

    Изневярата може да разнообрази скучното ни ежедневие,но може и да съсипе връзката ни, за това преди да направим тази крачка в страни, трябва много добре да се замислим за последствията, дали наистина искаме да загубим любимия човек и дали наистина си заслужава.

    Защо изневеряваме?
    Споделете какво Ви накара да прибегнете до изневяра
    ОтговорОтговор с цитат
  • 31.08.12 06:32#2Emma83Emma83НовакРегистрация: 10.08.12Град: -Отговори: 14от: Изневярата, като част от насНе съм изневерявала и не мисля, че някога бих. Според мен всичко се опира до психиката и моралните принципи на човек.

    Ако си слаб и наистина не можеш без секс или пък при най-малката спънка решаваш, че с човека до теб не става и тръгваш по други. И моралните принципи са важни, защото за някои хора изневярата не е кой знае какво, а има и такива, които са в отворени връзки и открито спят с други хора.

    За мен примерно тези неща се немислими и понякога ми е трудно да ги разбера такива хора. Дори в една връзка нещата да не вървят и смяташ, че няма да се получи, най-малкото можеш да прекъснеш отношенията си с този човек, преди да тръгнеш да спиш с други, а не да го заблуждаваш, че всичко е наред.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.09.12 01:07#3Нора КонстантиноваНора КонстантиноваНовакРегистрация: 07.07.12Град: СофияОтговори: 1от: Изневярата, като част от насИзневерявам и си го признавам . От една година насам . Женени сме от 22 години , но последните 6 бяха кошмарни . Живота ни поставя в ситуации в които не сме си и представяли. И да кажа никога ...значи да излъжа . Да реших да потърся всичко онова, което липсва в брака . И не че преди това не се опитвах да намеря решение и консенсус в къщи . Напротив след като разбрах , че за съжаление с човека до мен , с който минахме през огън и вода , ни делят светлинни години подадох ръка и казах - всеки греши , всеки може да направи някоя глупост , но ние имаме две деца - нека заради тях да заровим томахавките и да върнем онази искра която ни събра преди 22 години . За съжаление за това трябват двама . Борих се да запазя брака си цели 5-6 години , но не успях ! И се отказах ... Няма да коментирам причините поради които брака ни се съсипа - егоизма , парите , властта ...мъжете изтрещяват като ги получат бързо и накуп! Но така или иначе стигнахме до тук . Намерих си приятел с който излизаме , забавляваме се , да правиме секс , но в това няма нищо неестествено , ако 6 години не си правил секс със съпруга си ...Аз съм на 44 години ...за какво да чакам и кого да чакам .Щастлива съм и честно казано не съжалявам . Някой ще попита защо не съм се развела ...ами не знам . Може би нямам смелост достатъчно ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest