Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Форум»Говорилник»Гадателка на Силвио Берлускони показала пътят на Даниела Маринова

Гадателка на Силвио Берлускони показала пътят на Даниела Маринова

  • 01.12.10 12:09#1STEFANSTEFANНовакРегистрация: 06.11.10Град: СофияОтговори: -Гадателка на Силвио Берлускони показала пътят на Даниела МариноваСнощи певицата Кичка Бодурова очарова свойте фенове в зала 1 на НДК с грандиозен спектакъл. На концерта присъстваха известната гадателка на Силвио Берлускони, Теодора Стефанова в компанията на Маргарита Бербатова, майката на Митко Бербатов.

    В тесен кръг певицата Кичка Бодурова беше поканила най близките си приятели на коктейл състоял се в НДК -след концерта и.

    Присъстваха Трайчо Михайлов-Талисмана, Таня Пушкова-журналист на "Жълт труд". Сред гостите имаше доста известни личности.

    По време на коктейла впечатление направиха неизвестната за България поп-певица Даниела Маринова и Теодора Стефанова който показана завидно приятелство. Доста коментираха приятелството им, което се градяло от години, някой коментираха клюката, че Теодора Стефанова 80% е подала ръка на Даниела Маринова да заживее в чужбина.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.12.10 08:24#2panchopanchoНовакРегистрация: 07.12.10Град: -Отговори: 10от: Гадателка на Силвио Берлускони показала пътят на Даниела МариноваАма на теб, тази Даниела Маринова ти е само в устата. Първо я плюеше, после пускаш скалъпени опити за ПР съобщения за нея.

    Не разбирам целта ти! Това е форум, не жълти страници в които може да плюеш този или онзи или да пускаш слухове. Ако искаш да споделиш, какво те мъчо ОК, но не ни взимай за група овце, които ще се впечатлят от нескопосаните ти ПРски прес съобщения....
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest