Ezine.bg»Форум»Тя и Той, Сексуални отношения»Мисля, че вече не ме обича

Мисля, че вече не ме обича

  • 22.07.12 01:45#1КариКариНовакРегистрация: 18.06.12Град: ВрацаОтговори: 2Мисля, че вече не ме обичаЗдравейте,

    аз съм момиче на 20г и от по-малко от година имам сериозна връзка с едно момче и сега имам нужда от голям съвет.

    В началото на нашата връзка всичко беше идеално, мислех си, че не съм срещала по-страхотен мъж от него... обгрижваше ме, правеше всичко за мен, интересуваше се от моето мнение и винаги мислеше дали съм добре.
    Лошото е че напоследък всичко се обърна... сега имама чувството, че не му пука за мен, държи се арогантно, обиждаме, постоянно ме обижда и наранява, когато види момиче започва да споделя колко е била красива, все едно съм му просто дружка... не се интересува как се чувствам и от всичкото това ме боли адски много... Странното е, че има и моменти, в които се държи супер мило. Много съм объркана и не знам как да постъпя

    Опитвам се да говоря с него, но или се прави, че не ме слуша и че съм му безинтересна или започва да ми обещава, че повече няма да се повтори... Не смея да споделя с приятелките си как се чувствам и заради това реших да пиша тук.

    Искам първо да поговорим преди да взема някакво решение... Много бих се радвала ако може някой да ми помогне.

    Благодаря ви предварително
    ОтговорОтговор с цитат
  • 24.08.12 03:12#2ДеницаДеницаНовакРегистрация: 20.08.12Град: ХарманлиОтговори: 1от: Мисля, че вече не ме обичаЗдравей,мисля че нарочно прави така за да те провокира,да го ревнуваш и да се покаже колко е готин,бля,бля...Прави и ти като него,като видиш готино момче,му кажи''ей виж го този,какъв сладур е'',със сигурност ще се подразни,ако не искаш да е толкова явно,просто се заглеждай,когато сте заедно ,а бе по-добре го зарежи този твой''приятел''и си потърси някой,който ще те уважава,това ми е мнението.ОтговорОтговор с цитат
  • 25.08.12 02:49#3КариКариНовакРегистрация: 18.06.12Град: ВрацаОтговори: 2от: Мисля, че вече не ме обичаСтрашно много ти благодаря за отговора
    съжалявам, че по-късно го видях. Радвам се, че някой ми отговори по темата, благодаря ти отново
    ОтговорОтговор с цитат
  • 31.08.12 06:21#4Emma83Emma83НовакРегистрация: 10.08.12Град: -Отговори: 14от: Мисля, че вече не ме обичаТо това е донякъде естественото развитие на всяка връзка според мен.

    Всички с в началото сме много окрилени и влюбени и си мислим как това е човекът за нас и ще прекараме живота си с него. Той се грижи за нас, обръща ни внимание, сексът е страхотен.

    След време обаче първоначалната тръпка отминава, двамата си научавате номерата, отривате всички лоши черти у половинката си, осъзнавате, че приказката не е толкова вълшебна, колкото ви се е струвало в началото и се питате какво се е объркало.

    Аз съм на мнение, че много от случаите нищо определено не се объркало - просто си омръзваме, както се казва.От един момент нататък остава навика и уважението, а любовната тръпка някак или избледнява или вече е далечен спомен.

    Та... отнесох се нещо. Най-доброто решение за всеки проблем между двамата души е да седнат и да го обсъдят. Ако не успеете да решите различията и проблемите си с думи и разбирателство, може би е време да поемете по нов път.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest