Ezine.bg»Форум»Тинейджърски Проблеми»Труден период е пубертета...

Труден период е пубертета...

  • 26.07.12 08:59#1Melani HristovaMelani HristovaНовакРегистрация: 04.07.12Град: ВарнаОтговори: 3Труден период е пубертета...Искам да дам един съвет. Аз в момента знам че съм в пубертет(т.е. тинейджърска възраст) често съгрешавам или се държа грубо, но винаги си казвам аз съм в пубертет и толкоз.

    В пубертета младежите започват да се чувстват несигурни: гласът на момчета мутира(променя се)момичетата са объркани защо гърдите им се уголемяват,на някои им се появяват младежки пъпки. Пубертета е период от нашия растеж. Макар да е тежко да се изживяват проблемите които са през младежките ни години,трябва да се пазим и от още :приемането на наркотици,изнасилването,приемането на алкохол. А когато сме на училище като мене защото аз съм на 14, та както казват младежите ,,ще имаме тест по история'' или ,,уфф се пък тоя тест ''.Но какво да се прави. Важното е да иммаме сили да преодоллеем всички проблеми в младежките години.

    Имайте, и продължавайте да събирате сили за изживяването на тези проблеми през пубертета!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 31.08.12 06:16#2Emma83Emma83НовакРегистрация: 10.08.12Град: -Отговори: 14от: Труден период е пубертета...Радвайте се докато можете, защото най-трудното идва след пубертета...ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest