- 10.05.13 10:54#1Не си губи времето.....Защо си губиш времето?
Сам си нося
на живота бремето...
Тръпни си
в друга илюзия,
искри си със страст
в нова експлозия...
Не съм твоята
нежна фантазия,
или приказка
споделена и сладка.
Аз съм само
прозаична история –
тъжна, нещастна
и кратка.
Не ме поставяй
в твоите канони -
имам си мои
собствени закони.
Играта свърши -
не е нужно никой
ръце да кърши
в собствения свят
несподелен,
нежелан и неразбран.ОтговорОтговор с цитат - 11.05.13 08:47#2от: Не си губи времето.....много хубаво стихотворение.благодарим ви че го споделихте с нас.но ще ви кажа едно нещо, с риск да ме намразите.аз лично не бих се отказала от човек който харесвам и обичам.каквото и да ми струва това бих се борила за него.разбира се стига самият човек да си жаслужава.ОтговорОтговор с цитат
- 12.05.13 07:25#3от: Не си губи времето.....незнам каква е била предишната ви приятелка , но щом ви е наранила я забравете.може би някъде около вас ще откриете истинската.ОтговорОтговор с цитат
- 14.05.13 05:02#4от: Не си губи времето..... Хубаво стихотворение което описва връзката между двама , които не са един за друг,
Пожелавам ви да си намерите сродната душа и да не си губите времетоОтговорОтговор с цитат - 15.05.13 09:03#5от: Не си губи времето.....на мен ли го казвате или на господина?може пък да не е загуба на време.ще се види.ОтговорОтговор с цитат
- 16.05.13 08:32#6от: Не си губи времето.....За господина е коментара.ОтговорОтговор с цитат
- 16.05.13 10:55#7от: Не си губи времето.....ако има нещо да стане то ще стане.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest