Ezine.bg»Форум»Говорилник»Ново работно място...как да вляза в колектива

Ново работно място...как да вляза в колектива

  • 05.01.11 11:20#1desidesiНовакРегистрация: 02.11.10Град: -Отговори: 13Ново работно място...как да вляза в колективаЗдравейте, от скоро съм на ново работно място. Колегите са готини. Имаме дълга обедна почивка и всички излизат на обяд. В началото и аз ходех с тях, но заведението в което ходят е ужасно - мирише много, а порциите са като в студентски стол. На близо до офиса има и други заведения.

    Работя на България и предложих да обядваме в Марсилия. Там има и обедно меню. Но колегите ми се изсмяха. Казаха, че било снобско и твърде скъпо и порциите били много малки. За сравнение обяда в долнопробната кръчма излиза около 5 лева, в Марсилия около 6, а с едно основно ястие се наяждам.

    Не мога да понасям миризмата в онова заведение и не ходя с тях на обяд. Пробвах да не ям на работа, но ми става лошо. Като за капак колегите взеха да ме отбягват, не говорят с мен и не ме включват в раговорите си.

    Според вас какво да направя, за да се приобщя към колектива, без да ми се налага да ям ужасна храна и после да мириша на готвачка от студентски стол?
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest