Ezine.bg»Форум»Съновник»Прекалено реален сън.

Прекалено реален сън.

  • 23.06.13 12:19#1Bel AirBel AirНовакРегистрация: 23.06.13Град: СофияОтговори: -Прекалено реален сън.На 14 съм и след този сън се събудих много объркана.
    Не помня точно началото, но живях в една стара къща във Викториански стил, заедно с най-добрата си приятелка и хора, които ми бяха близки, но в реалността не ги познавам. Имаше и едно момче с рошава тъмна коса и големи зелени очи, което помагаше в кухнята, но не разговаряше с никой. В нашия дом се носеха слухове, че витаят духове. Не им обръщахме внимание, когато минаваха през нас. Присъствието им усещах, като ми настръхваше кожата. Но един ден стана инцидент(който не помня) и всички, без момчето от кухнята, станахме духове. Лутахме се тревожно в къщата и се разкайвахме за смъртта си.
    Няколко дни по-късно започнахме да свикваме с мисълта, че никой не ни забелязва, и макар съвестно да осъзнавахме, че не е правилно, се забавлявахме плашейки живите. Минавахме през тях и т.н. Веднъж най-добрата ми приятелка(която е такава и в реалността) ме предизвика да премина през момчето от кухнята. То се сепна и се разтрепери, приятелката ми се учуди. Попитах я "Когато бяхме живи, не настръхваше ли при присъствието на дух в теб?", тя отговори негативно. Изведнъж осъзнах, че тя започва да приема физическа форма. Загубих я, загубих комуникацията с нея. Опитах да говоря с момчето от кухнята, което само ме погледна с големите си очи, и се събудих.
    Сериозно се уплаших от този сън, като че ли иска да ми каже, че някаква промяна ще отблъсне всички от мен. Някой, който разбира, би ли ми помогнал да го разтълкувам? :cry:
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest