Ezine.bg»Форум»Външен Вид»Коремни плочки на момиче :))

Коремни плочки на момиче :))

  • 10.07.13 09:40#1Darina.AsenovaDarina.AsenovaНовакРегистрация: 25.05.13Град: МаданОтговори: 1Коремни плочки на момиче :))Искам коремни плочки-момиче съм (няма лошо в това нали ? ;дд)
    :y:

    Разгледах някои начини за домашен фитнес за коремните плочки...
    на 14 съм и тежа 40кг

    Искам помощ ,понеже идва лятото и с него басейна ,а момчетата са именно там ;дд
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.08.13 04:31#2Maria TonchevaMaria  TonchevaНовакРегистрация: Град: -Отговори: 6от: Коремни плочки на момиче :))Коремните плочки са резултат на много постоянство и труд..няма да успееш за това лято, но пък можеш всеки ден да тичаш по 20 минути в близкия парк
    Успех!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.08.13 12:11#3Dona KehlibarovaDona KehlibarovaНовакРегистрация: 07.08.13Град: СливенОтговори: 1от: Коремни плочки на момиче :))Няма смисъл от сега да експерементираш с тялото си, писала си че си на 14 години и си 40 килограма... но не само това е от значение, ай и височината ти, за да може някой да ти помогне, съмнявам се да имаш нужда от отслабване, но пък за здраво и стегнато тяло можеш да бягаш по 20 мин, а за плочките можеш да почнеш със серии от по 25-30 коремни, правят се 3 серии през 2 мин през първите 2 седмици, след това увеличаваш с 5 коремни и така през 2 седмици ( желателно е да не надхвърляш 100 коремни :Д )имаш и почивка 2 дни всяка седмица ( ако започнеш понеделник почивка в сряда после в неделя и така примерно )... но за положителен и дълготраен ефект ще ти трябват и повече храни доставящи ти нужната енергия, както и да не се тъпчеш с боклуци Дано ти бъда полезна ОтговорОтговор с цитат
  • 26.10.13 05:49#4РилаРилаНовакРегистрация: 19.10.13Град: -Отговори: 36от: Коремни плочки на момиче :))Много отговори за коремни преси но аз ше ти да друг съвет и той е да яде по-чисто. В смисъл всеки има коремни плочки - всеки. Само че на некои им се виждат а на други не. Защо ли? Повечето имаме мастна тъкан около талията която закрива плочките. Та с коремни преси могат да станат плочките по-развити но ако мастната тъкан ги покрива отгоре - пак няма да се покажат. Като цяло е хубаво човек да води здраволовен начин на живот - хем плочки хем здраве. Та 3 хубави правила да запомниш:

    1.Пий само вода (и кисело/пресно млеко) не сокове, не натурални сокове, не газирани напити, не вода с магически прах и други щурутии ами чиста вода.
    2. Гледай да имаш по хубава порция протеин във всяко хранене. Богати на протеин храни са всякъкав вид месо (телешко, свинско, кокоше,пуешко и тнт), риба (има много евтини в консерви например), мляко, сирене, яйца. Яж по 4-5 пъти на ден но в малки количества, не 1-но 2-ве яденета ама да преядеш.
    3. Въглехидратите - пази се колкото се може повече от храни направени от човека като бисквити, чипс, шоколад, баклава и тнт. Яж това което са го яли предците ни преди 1000 години - картофи, ориз, овесени ядки и тнт. Яж колкото си искаш зеленчуци.

    Надявам се не пиеш, не пушиш и с тези 3 правила и постоянство ти дават наистина добра стратегия и супер шанс за плочки. Успех
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest