- 30.08.13 10:44#1Лятна свалка или разбито сърцеЗдравейте!
Ето я съкратената версия на историята.След няколко разменени погледи и бързо запознанство неусетно се озовах в ръцете на сладкия непознат на съседната маса. Всичко с него беше като наркотик - със всяка изминала секунда се чувствах все по-безпомощна да си тръгна, а той беше дори по-пристрастен. Аз съм на 17, а той на 18. Изпрати ме до хотела в компанията неговите и моите приятели и ето я драмата - на следващия ден той си тръгна, а живее на другия край на страната. Поддържаме връзка, говори ми болезнено мили неща, но има периоди в които изобщо не ме търси, а когато го направи се връщам отново към мислите за него. И сега въпроса е : как е възможно да изпитваш непреодолима нужда да си до някого, с когото си прекарал час или два в бар на морето и защо изобщо той би те търсил щом знае , че е безнадеждно?ОтговорОтговор с цитат - 01.09.13 10:32#2от: Лятна свалка или разбито сърцеащото е влюбен в тебОтговорОтговор с цитат
- 02.09.13 11:44#3от: Лятна свалка или разбито сърцеНе знам дали е възможно.ОтговорОтговор с цитат
- 10.09.13 05:43#4от: Лятна свалка или разбито сърцеИмате проблеми с вашия съпруг или приятел и търсите начин да ги разрешите?
Ние ви предлагаме да се включите в нашия телевизионен проект, в който специалисти психолози ще разрешат и ще ви консултират как да съжителствате в нормална среда.
Ако искате да се вклюячите в проекта, изпратете вашата история на имейл адрес
for_family@abv.bg или се обадете на +359 888 045 626.
Проектът „За семейството” е предаване, което има за цел да въведе, посещението на двойки и семейства при семеен консултант /психолог/ , с цел разрешаването на проблеми от различно естество, водещи до раздели, посегателства, домашно насилие и дори фатален край. Тази практика се използва успешно в големите, развити страни като САЩ, Англия, Русия и Германия. Поради тази причина, проведохме едногодишно проучване сред населението на България и резултатите показаха, че голяма част от нас имат желание да разрешат проблемите си, но в много от случаите възможността да потърсят професионална помощ е непосилна за тях. Затова ние поканихме едни от най-изявените в своята област специалисти, доказали своите качества и умения в цял свят
ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest