Ezine.bg»Форум»Тя и Той, Сексуални отношения»Любовникът ми започна да ме заплашва, че ще ме пребие

Любовникът ми започна да ме заплашва, че ще ме пребие

  • 03.09.13 08:13#1mimmimНовакРегистрация: 03.09.13Град: -Отговори: 1Любовникът ми започна да ме заплашва, че ще ме пребиеЗдравейте. Имам голям проблем или поне за мен е такъв.Знам че много от вас сигурно няма да ме разберат и ще ме упрекнат но се надявам и да ми даде някой съвет какво да правя. Имам връзка от 7 години не е идеална като всяка връзка но много ми тежи ревността и това че като си подпийне винаги стават какви ли не простотии.

    Приятелят ми беше в чужбина и аз започнах да се виждам с друг мъж. Малко по малко започнах да имам чувства и към него но не спирам да имам и към приятелят ми но с времето започнах да откривам черти на характера, които не ми допадат и които има и моят приятел.

    Опитах да прекратя оношенията си с този мъж но тои започна да ме заплашва че ще пребие и мен и приятелят ми и какво ли още не и все още се виждам и с него от друга страна пък и ми е много трудно да се разделя и с приятелят ми поради дългите години заедно.

    А и чувствата които изпитвам все още към него макар и слаби и честно казано ми е малко жал защото ако се разделим той остава и на улицата и без мен много тежко ще го преживее и незнам какво да направя а вече немога да продължавам така и с двамата едновременно... надявам се някой да ми помогне със съвет.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.09.13 12:12#2ТатянаТатянаНовакРегистрация: 04.09.13Град: -Отговори: 5от: Любовникът ми започна да ме заплашва, че ще ме пребиеСитуацията която описваш е толкова абсурдна, че чак ми звучи като пързалка.
    Значи, до колкото разбрах, имаш дългогодишен приятел, който е в чужбина, а междувременно си приютила /нали така?/ друг, от който сега не можеш да се отървеш.
    Ако остава на улицата /дълбоко се съмнявам да е наистина така/, ако е усетил че си податлива на заплахи и внушения, сегашното му държание е напълно предвидимо и очаквано от всеки трезвомислещ. Дори бих се учудила ако си вдигне сам партакешите тихомълком и се изнесе.

    Добър шут в задника, според мен, би бил идеалното лекарство за подобен тип субекти. Друг е въпроса дали на теб ти стиска...
    ОтговорОтговор с цитат
  • 05.09.13 07:29#3mimmimНовакРегистрация: 03.09.13Град: -Отговори: 1от: Любовникът ми започна да ме заплашва, че ще ме пребиене приятелят ми се върна от чужбина но аз все още се виждам с другият мъж.ОтговорОтговор с цитат
  • 05.09.13 09:02#4cvetelinacvetelinaНовакРегистрация: 07.10.12Град: -Отговори: 124от: Любовникът ми започна да ме заплашва, че ще ме пребиеостани с този който е на сърцето тиОтговорОтговор с цитат
  • 05.09.13 10:42#5СкочСкочНовакРегистрация: 05.09.13Град: СофияОтговори: 3от: Любовникът ми започна да ме заплашва, че ще ме пребиеПървият ти приятел е бил в чужда страна и не е останал на улицата, не ми се вярва да остане на улицата в собствената ни държава. И освен това не му правиш никакви услуги като го насърчаваш да живее на твой гръб. Така никога няма да си стане от задника и да си намери собственото призвание в живота.
    А любовникът ти(между другото да беше скъсала с единия преди да почнеш с другия) ако заплашва, че ще те пребие значи не те обича, а по скоро си мисли, че си му собственост. Кажи му, че не искаш да имаш нищо общо с него, заплаши го с полиция, отдръпни се емоционално. Връзка в която се страхуваш физически не е много здравословна и трябва да се прекрати възможно най-скоро.
    Лично аз си мисля, че трябва да скъсаш и с двамата и да си намериш някой без толкова проблеми.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.09.13 09:19#6cvetelinacvetelinaНовакРегистрация: 07.10.12Град: -Отговори: 124от: Любовникът ми започна да ме заплашва, че ще ме пребиесъгласна съм с предишното мнение.ОтговорОтговор с цитат
  • 06.09.13 10:55#7MKMKНовакРегистрация: 04.09.13Град: СофияОтговори: 12от: Любовникът ми започна да ме заплашва, че ще ме пребиеАми, ако мислиш, че любовникът ти може да ви пребие и двамата, по-добре продължавай да се виждаш с него. Или започни да тренираш, вземи си оръжие и го пребий ти първа. ОтговорОтговор с цитат
  • 10.09.13 05:42#8МихаелаМихаелаНовакРегистрация: 10.09.13Град: -Отговори: 6от: Любовникът ми започна да ме заплашва, че ще ме пребиеИмате проблеми с вашия съпруг или приятел и търсите начин да ги разрешите?
    Ние ви предлагаме да се включите в нашия телевизионен проект, в който специалисти психолози ще разрешат и ще ви консултират как да съжителствате в нормална среда.
    Ако искате да се вклюячите в проекта, изпратете вашата история на имейл адрес
    for_family@abv.bg или се обадете на +359 888 045 626.
    Проектът „За семейството” е предаване, което има за цел да въведе, посещението на двойки и семейства при семеен консултант /психолог/ , с цел разрешаването на проблеми от различно естество, водещи до раздели, посегателства, домашно насилие и дори фатален край. Тази практика се използва успешно в големите, развити страни като САЩ, Англия, Русия и Германия. Поради тази причина, проведохме едногодишно проучване сред населението на България и резултатите показаха, че голяма част от нас имат желание да разрешат проблемите си, но в много от случаите възможността да потърсят професионална помощ е непосилна за тях. Затова ние поканихме едни от най-изявените в своята област специалисти, доказали своите качества и умения в цял свят
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest