Ezine.bg»Форум»Деца и родители»Моля, дайте ми съвет за подарък на мама

Моля, дайте ми съвет за подарък на мама

  • 03.09.13 09:11#1rosicarosicaНовакРегистрация: 27.04.13Град: Стара ЗагораОтговори: 5Моля, дайте ми съвет за подарък на мамаМама скоро има рожден ден и се чудакакво да извема. Ще мипомогнете ли с идеи?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.09.13 02:07#2CloudeyCloudeyНовакРегистрация: 03.09.13Град: СофияОтговори: 7от: Моля, дайте ми съвет за подарък на мамаО, много зависи какво харесва майка ти.

    Най-добре я подпитай какво й трябва, ако искаш да е нещо полезно.

    Ако искаш да е нещо майтапчийско, можеш да й направиш някоя тениска с интересен надпис, или пък чаша.

    Можеш да й вземеш някой ваучер за масаж или някаква друга козметична глезотия.

    Някои от магазините за дрехи, най-вероятно и други, предлагат ваучер за подарък - тоест купуваш една карта, в която влагаш Х лв и с нея може да се купи по-късно нещо на стойността на въпросните Х лв. Това е разпространена практика в някои страни в западна Европа.

    Можеш да й сготвиш нещо любимо.

    Всичко зависи от времето и най-вече от средствата с които разполагаш.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.09.13 03:22#3Svetla StoqnovaSvetla StoqnovaНовакРегистрация: 28.08.13Град: БанкяОтговори: 5от: Моля, дайте ми съвет за подарък на мамаЗависи.. ти на колко години си и с колко пари разполагаш?
    Аз на мойта мама й взех тостер за рождения й ден. Сега си е пожелала миксер Все такива някакви нещица, които ще й служат в домакинството.
    Ако твойта мама не е от тези, то опитай с някоя дреха, чанта, парфюм, сервиз с чаши или чинии, стъклена фруктиера, козметика, живо цвете в саксия...
    Знам ли - просто се замисли за нещата, дето тя харесва и би се радвала да го има, и й го поднеси! :blush:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.09.13 03:24#4Svetla StoqnovaSvetla StoqnovaНовакРегистрация: 28.08.13Град: БанкяОтговори: 5от: Моля, дайте ми съвет за подарък на мамаДам.. това го видях и в Швейцария и много ми стана чудно :wink: Добра практика е, след като не можеш да избереш даден подарък, просто да сложиш примерно 50 лв и мама след известно време да дойде, да си хареса и да си купи нещо за тези парички ОтговорОтговор с цитат
  • 05.09.13 02:11#5Ivelina Ivelina НовакРегистрация: 31.08.13Град: -Отговори: 9от: Моля, дайте ми съвет за подарък на мамаЗависи какво харесва майка ти .. моите идеи са примерно цвете в саксия ако ги харесва примерно и обича да се грижи за тях .. или пък може да вземеш една снимка която ти хареса и да я сложиш в красива рамка .. може да и вземеш нещо като сувенирче или някоя дрънкулка обици , гривна зависи само с колко средства разполагаш може да измислиш нещо много красиво и уникално нещо което тя ще хареса и ще му се радва дълго време .. не залагай на парфюмите твърде просто е .. може ти да направиш картичката сигурна съм че много ще и хареса ако разбере че си се постарала да изглежда всичко супер .. каквото и да избереш важното е да се забавляваш .. )
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest