Ezine.bg»Форум»Тинейджърски Проблеми»Мисля, че срещнах истинската си любов

Мисля, че срещнах истинската си любов

  • 06.09.13 11:56#1DreamDreamНовакРегистрация: 15.11.12Град: -Отговори: 1Мисля, че срещнах истинската си любовЗдравейте. Аз съм момиче на 15 и половина. (Сестра съм на момичето, което се е регистрирало тук.)

    Това лято мисля че срещнах истинската си любов. Знам ще кажете че съм малка, но ... С това момче всичко беше прекрасно.

    Бяхме заедно за около седмица, но не като обвързани, а просто прекарвахме време задно. Нещата се развиваха добре. Познаваме се от 3 години, учихме в едно училище и така. Та това лято прекарахме малко време заедно, но достатъчно, за да разбера, че искам да съм с него. След време му признах чувствата си, но той бе влюбен в друга.

    С година по-голям е от мен и се разбирахме добре. Когато бяхме заедно стояхме прегърнати, играехме си като деца - с топки, с шишета, както беше, когато бях на 5-6, смяхме се и всичко беше добре, докато не си тръгнах от града. Там бях на гости на вуйчо ми... и както казах след време му признах, а той ме отряза... имаше друго момче след него, което мислех за доста добронамерено и разбрано и ми мина през ума, че с него може да се получи. Ще го нарека И. Но ОНЗИ е постоянно в мислите ми... :/ Пък и с другото момче - И. направи нещо доста гадно. Изигра ме, както не подозирах. Показаха ми снимка как той и някакво момиче се целуват в едно кафене.

    Но той не е от такова значение както момчето, което ми липсва толкова много ... Никога няма да изживея това лято по същия начин. Помогнете ми, дайте ми съвет, обичам го.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.09.13 12:32#2DesislavaDesislavaНовакРегистрация: 08.09.13Град: Нови ханОтговори: 1от: Мисля, че срещнах истинската си любовАз съм по същия начин, но не съм му казвала..то е плакане всяка вечер то е нещо страшно...,но след време спрях да си говоря с него, да пиша изобщо всякакъв контакт отрязах с него - пак ми е в мислите да, но не като преди .. изобщо няма нищо общо с чувствата ми преди и сега...и искам да ти кажа, че с времето ще го забравиш..трудно е да, но трябва да бъдеш силна
    ОтговорОтговор с цитат
  • 18.10.13 01:09#3ToniToniНовакРегистрация: 09.09.13Град: ПловдивОтговори: 3от: Мисля, че срещнах истинската си любовМисля не е равнозначно на любов.Любовта се развива след 21 защото тогава се активира центъра на любовта ,а преди това е страстно -романчичната ,но не истинска любов( има и частни случаи ,но са твърде редки)Не си ли чувала .че любовта е карма.Явно са те научили на нещо.

    просот знай чоек започва да обича след 20-21 .Преди това само си мили и чувства ,че обича.Но любовта е много повече от това.

    Прочети някоя книга и не преставай да търсиш.Работи със съзнание,тяло и душа и се развивай.Ne misli tolkowa za minaloto .Syzdaj si бъдеще и се научи да се уважаваш и обичаш

    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest