Ezine.bg»Форум»Тинейджърски Проблеми»Има ли чувства към мен?

Има ли чувства към мен?

  • 09.09.13 08:58#1StefaniStefaniНовакРегистрация: 09.09.13Град: -Отговори: 2Има ли чувства към мен?Здравейте! За пръв път се решавам да напиша тази история, тъй като виждам, че има хора, които са склонни да помогнат на другите при нужда от съвет.
    Преди около 3 години се влюбих в едно момче на моята възраст, с което бяхме и все още сме в една компания. Изключително много го харесвах и дълго време отричах чувствата пред самата себе си, но накрая не издържах и споделих с приятели (които са общи за двама ни и може би това бе грешка, но вече е свършен факт). Те много време ме подтикваха да му разкрия какво изпитвам и накрая го направих.

    Може би тук е моментът да вметна, че сме с изключително сходни характери и прекарвахме доста време заедно . Та, да се върна към предходната мисъл - казах му какво изпитвам, а той отвърна, че има време да помисли, защото ме има за прекалено близка и не иска да ме нарани.

    Започнах да чакам, но като всеки в пубертета не издържах и на рождения ден на един приятел реших да го ядосам като се "натискам" с друго момче (осъзната с времето грешка ). Тогава той стана по-хладен към мен за няколко дни, след което ми отговори, че съм му прекалено важна, за да сме заедно. И като че ли всичко продължи по старому.
    С времето чувствата ми отшумяха, или поне така смятах. Имах няколко забежки с други момчета/мъже и наистина вярвах, че всичко към него е вече просто приятелство... :n:
    Преди няколко месеца започнахме да си пишем след дълъг период, в който не общувахме изобщо, тъй като бяхме скарани (заради глупости, естествено, но предпочитам да не го коментирам ). Беше много приятно и за двамата, но малко по-късно разбрах, че се е разделил с приятелката си. Стана ми кофти за него, тъй като преди всичко останало сме приятели (не знам дали е от значение, вие преценете, но се оказа, че ми е писал малко след като са се разделили).

    Това лято се видяхме за кратко и се държахме като едно време, сякаш нищо не се е случвало - гушкаше ме, закачахме се - стандартните неща. Той замина и започнах да осъзнавам, че онези чувства, които смятах за преодолени, всъщност са били просто потиснати :s: . Сега не знам какво да правя. Пишем си, а той сякаш се опитва да ме накара да ревнувам (или пък не?) - една съученичка му била на гости, сега той е при нея, но в споровете ни не пропуска да вметне колко много ме обичал, или да прати по някоя целувка. Сега, като се върнел у тях, щял да ми се обади, да си поговорим и т.н.
    Моля ви, споделете мнението си и ми дайте някакъв съвет. Благодаря!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.09.13 12:01#2СтелаСтелаНовакРегистрация: 08.09.13Град: -Отговори: 1от: Има ли чувства към мен?Според мен и той те харесва , но не иска да разваляте приятелството си , защото ако сте заедно след време може да се разделите и тогава няма да бъдете дори и приятели, поне така мисля аз... ОтговорОтговор с цитат
  • 11.09.13 10:06#3tatqnatatqnaНовакРегистрация: 06.09.13Град: ЯмболОтговори: 3от: Има ли чувства към мен?moje biОтговорОтговор с цитат
  • 12.09.13 01:29#4бобибобиНовакРегистрация: 11.09.13Град: СофияОтговори: 1от: Има ли чувства към мен?не се занимавай с децаОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest