Ezine.bg»Форум»Тя и Той, Сексуални отношения»Боли ме след първия път

Боли ме след първия път

  • 16.09.13 02:05#1Эмили ВетоваЭмили ВетоваНовакРегистрация: 14.09.13Град: ВрацаОтговори: -Боли ме след първия пътТака здравеите. Ето че пиша отново.

    Ами отначало ми е малко трудно да започна, защото според мен това са лични работи, но не съм го споделила до сега с никой и искам съвет какво да направя.

    Така ако помните преди няколко дена пуснах тема, в която Запитах какво да направя понеже моят приятел ме притиска да го направим.

    Така вечерта ние го направихме... Взехме всички предпазни мерки и много внимавахме понеже бях още девствена.

    Отначало ме предразположи, възбуди ме и ми стана хубаво. Не тече много кръв. Но след около 2 часа започна да ме боли.

    Все още ме боли дори и след няколко дена. За това искам съвет да знам какво да направя. Да поговоря с приятеля ми или с майка ми или с гинеколог... Моля ви дайте съвет.

    Лек ден. Поздрави Эмили
    ОтговорОтговор с цитат
  • 16.09.13 05:27#2RalicaRalicaНовакРегистрация: 16.09.13Град: -Отговори: 3от: Боли ме след първия пътИзчакай още няколко дни и ако не спре да те боли може би е най- добре да кажеш поне на майка си. Една моя приятелка я болеше няколко дни след първия и път. Аз мисля, че до 1-2 дни всичко ще е наред ОтговорОтговор с цитат
  • 19.09.13 12:37#3DesislavaDesislavaНовакРегистрация: 08.09.13Град: СофияОтговори: 28от: Боли ме след първия пътАко не отшуми до няколко дни, те съветвам да отидеш на лекар. До тогава следи дали имаш други симптоми, като болка при уриниране, например. И не разбрах къде точно те боли, отдолу или ниско в корема? Може приятеля ти да е раздразнил пикочният ти мехур и да имаш лека инфекция. Ако е това не се притеснявай има много хубави билкови хапченца, с който ще ти мине за ден. Пиши на лично да ти кажа кои са, за да не излезе, реклама. Но и аз имам подобни проблеми понякога след секс.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest