- 19.09.13 06:46#1Попита ме дали ще го зарежа, ако не се получиМомиче на 17 съм. С приятеля ми сме заедно вече година и седем месеца. И двамата сме девствени (той също е на 17). Още от началото на връзката ни сме си говорили за това, че ще изчакаме поне година за да сме сигурни в чувствата си... Е, за нас момента дойде, но не протече както трябваше. Бяхме у тях и се приготвихме за първия път. (родителите му бяха на вилата им) Започнахме с целувки, прегръдки, игри и прочие. Пъхнахме се под завивките, естествено взехме необходимите предпазни мерки. Всичко бяхме планирали. Но когато дойде момента той се спря и ме погледна смутено. Само с поглед разбрах, че явно нещо се е случило. Опитахме 2-3 пъти, но същия резултат- на него му спада. Обясних му, че няма защо да се притеснява и че го разбирам, но не се получава. От онзи момент мина месец и втори път не сме опитвали. Преди да опитаме сме се гушкали, да били сме полуголи в едно легло и на него му се е получавало, но просто онзи ден се е притеснил много. Според вас? Не знам дали трябва да се притеснявам. Той ме попита дали ще го зарежа ако не се получи и аз останах изумена от въпроса му. Обичам го много и заради това не бих го оставила. Малко съм объркана. ОтговорОтговор с цитат
- 20.09.13 02:11#2от: Попита ме дали ще го зарежа, ако не се получиНормално е и двамата да сте притеснени. Насърчи го да пробвате пак. Трябва просто да сте спокойни и всичко ще се получи. За това моят съвет е да не правите 1 седмица приготовления за това, ами да оставите нещата да се случат някоя прекрасна романтична вечер. ОтговорОтговор с цитат
- 20.09.13 04:25#3от: Попита ме дали ще го зарежа, ако не се получиЗдравей, пиша ти, защото това е моята история отпреди 10 години. С тази разлика, че и на двамата не бяхме девствени. При нас също не се получи първия път, т.е. при него. Абе аналогично на вас. След това минаха 6 месеца, в които сме се гушкали, галили сме се, целували сме се навсякъде почти, но секс не сме правили. Той се притесняваше, аз още повече, защото знаех, че на него ще му е неудобно. Мисля, че това ни изигра много добра роля, защото се опознахме много добре и след това - вече 10 години сексът ни е прекрасен. Момчето вече е мой съпруг, и страхотният секс, който правим, ни е сдобрявал хиляди пъти.Сигурна съм, че и при вас ще се получи, когато най-малко очаквате и точно затова ще бъде хубаво. Оставете се на течението да ви води и не го мислете толкова. Естествено, че няма да го оставиш заради това, сигурна съм, че има толкова други неща, заради които го харесваш и искаш да си с него. Успех и вярвам, че скоро ще се похвалиш!ОтговорОтговор с цитат
- 20.09.13 08:43#4от: Попита ме дали ще го зарежа, ако не се получиИзобщо не трябва да се притеснявате. Аз имах същия проблем с мой партньор. Той беше с 6 години по-малък от мен и когато дойдеше времето все не се получаваше. Не говорих за това, не съм му натяквала защо не се получава, просто оставих нещтата да се случат. След 2 месеца се получи и искам да ти кажа, че това е най-хубавия секс. Не го насилвай, все пак на момчетата им личи по-вече отколкото на нас. Ще се получи просто трябва да се опусне и да не мисли дали ще е перфектен или не. Ти можеш само да му помогнеш като го предразполагаш. Нещата ще си дойдодат на мястото.ОтговорОтговор с цитат
- 29.09.13 05:08#5от: Попита ме дали ще го зарежа, ако не се получиДа, вероятно не се е получило точно защото денят е бил отдавна заплануван, а не е станало спонтанно. Много малко млади хора изчакват толкова време, браво! Личи си, че сте сериозни в намеренията си, задълбочени в чувствата си и не гледате на половия акт като на игра Направете го тогава, когато се усещате толкова емоционално близки, че един такъв "провал" не би ви смутил, а разсмял
А ако искаш да чуеш моята история колко е нелепа и траги-комична, пиши ми на мейла, че дори не е за форум ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest