Ezine.bg»Форум»Тинейджърски Проблеми»Толкова съм объркана...

Толкова съм объркана...

  • 22.09.13 07:34#1NikolNikolНовакРегистрация: 22.09.13Град: -Отговори: -Толкова съм объркана...Здравейте! Аз съм момиче на 17 години и като цяло животът ми е ужасно объркан,особено любовния ..Един ден ,се случи така ,че се запознах с едно момче от компанията на един мой съученик (излизахме всички заедно на заведение) и въпросното момче ме е харесало доста,също така той на мен не ми е беше съвсем безразличен,но тогава имаше друго момче в живота ми ..

    С него си пишехме доста често,по някакъв начин се издаваше ,че има нещо към мен,защото се държеше уникално мило и внимателно ,но тогава не исках връзка ,но никога не съм го отблъсквала или пък да съм била груба с него ,много си го обичах ,но като приятел.. Изведнъж той се промени,стана с две думи лошо момче,и малко по-малко започнах да си падам по него.. Бяхме заедно на Нова година и от тогава разговарях с един негов приятел и той ми каза,че А. (главния герой в моята оплетена история) иска да сме заедно,но много го е страх да не го отблъсна или нещо подобно,защото преди много са го наранявали и е станал прекалено предпазлив ..

    След 4 месеца и двамата си признахме всичко и тръгнахме ,след 3 дни той прекъсна всякакъв контакт с мен (през тези 3 не се бяхме виждали) .. Измъчвах се доста дълго време (почти 4 месеца) как всичко уж беше перфектно и изведнъж какво се случи.. Един път се видяхме случайно,а той ме подмина .. Малко преди да започне учебната година ,бях на парти с негови приятели и с един от тях си говорихме цяла нощ за едно негово момиче,заради което много страда и за моя А. , но това момче така и не ми каза защо е постъпил така А. ..

    Сближих се доста с това момче и реших,че мога да му помогна да забрави момичето по което страда. Та и това момче започна да си пада по мен и уж и аз си паднах по него,но уви.. Вчера бях на концерт с него и "бившия ми А." беше там,доста често си засичахме погледите и ни следеше сякаш с другото момче,но въпреки погледите не ми каза дори едно " Здравей" и се държи студено,но въпреки това аз май все още си имам тръпка към него ,а уж го бях забравила ..

    Не знам какво да правя моля Ви дайте ми някакъв съвет защото се побърквам , не стига ,че имам чувства към бившия си ,а ще нараня и чувствата на друго момче ,което е страдало достатъчно...
    ОтговорОтговор с цитат
  • 24.09.13 02:18#2обичай.се.обичай.се.НовакРегистрация: 22.09.13Град: -Отговори: 4от: Толкова съм объркана...Защо след като е минало толкова много време не си поискала обяснение от самото момче какво го е накарало да се промени? Вместо да си задаваш въпроси и да гадаеш, щеше да ти стане много по-ясно, ако беше малко по-директна.
    Според мен трябва да си поискаш обяснението, а след това да продължиш напред - обясни му как стоят нещата, и ако на него не му изнася, вместо да ти губи времето - намери си някой, който да го запълва.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest