Ezine.bg»Форум»Тя и Той, Сексуални отношения»Прекалено сме различни

Прекалено сме различни

  • 30.09.13 10:44#1SanySanyНовакРегистрация: 28.09.13Град: -Отговори: 2Прекалено сме различни Здравейте, дълго време се чудих дали да пиша, но събрах смелост и ето на! Преди време се запознах с едно момче. Не вярвам в любовта от пръв поглед, но като го видях нещо в мен се преобърна. Бях го виждала най-много два-три пъти, но не спирах да мисля за него.

    Така се случи (много е дълго за обяснение), че той явно почувства нещо към мен и уж бяхме заедно. Но истината е, че сме прекалено различни, имам чувството, че сме като деня и нощта. Обичам го много, но не знам дали връзката ни има бъдеще. Не се караме често, но чувствам, че сякаш има пропаст между нас и никой не иска да се пробва да я прескочи. С него не се чувствам самотна, напротив, сякаш светът става друг, но мисля, че и той усеща разликата между нас. Да продължим ли да бъдем заедно или не?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 30.09.13 07:11#2КрасимираКрасимираНовакРегистрация: 30.09.13Град: -Отговори: 3от: Прекалено сме различни ако мислиш че това е твоя човек бори се за него и не го изпускай птичето веднъж каца на рамото все някой трябва да направи първата крачка и да прескочи стената а пък всичко това се оправя с много много говорене и изясняване по между вас успех ти желая ОтговорОтговор с цитат
  • 01.10.13 03:04#3АниАниНовакРегистрация: 26.09.13Град: -Отговори: 12от: Прекалено сме различни мисля че като години сте малки...пробвайте нищо не губите :y: но при ситуацията която описа не мисля че ще се получи между васОтговорОтговор с цитат
  • 09.10.13 11:54#4ВладимирВладимирНовакРегистрация: 07.10.13Град: ВарнаОтговори: 13от: Прекалено сме различни Щом не се чувстваш щастлива какъв е смисъла от връзката Ви?!
    Можеш и сама да си отговориш
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest