- 02.10.13 09:40#1За френската любов Искам да питам какво е френската любов за вас? Правите ли я? Има ли някой, който се притеснява от нея и не я практикува. Защо?ОтговорОтговор с цитат
- 03.10.13 01:41#2от: За френската любов Мъж към жена или обратното питаш?Като жена ще споделя моята гледна точка.Като бях на 16 и все още девствена го смятах за нещо отвратително(разбира се :Д) Година след това си намерих приятел и бяхме 2год. заедно,станахме интимни ,но френската я правех по задължение или защото трябва,знам ли ,абе все още не ми беше нещо приятно,което правех ,защото искам.Сега съм сгодена(на 22 съм),обичам невероятно човека до себе си и едно от най-любимите ми неща е точно френската любов.Всеки ден го правя ,доставя ми огромно удоволствие и го правя с желание.Просто с него имам желанието да дам всичко от себе си..и резултата е -еми имам си щастлив мъж :ДОтговорОтговор с цитат
- 03.10.13 10:24#3от: За френската любов Като мъж мога да отговоря.Понеже не съм много издръжлив в секса често ми се налагаше да довършвам нещата с френска.Първоначално не ми беше много приятно(по скоро неестествено),но с времето започна да ми харесва и като че ли се пристрастих.Сега винаги правя френска когато правя секс и ми харесва да гледам как свършвате наистина задоволени.ОтговорОтговор с цитат
- 07.10.13 02:28#4от: За френската любов moga da ti kaja che obujavam da pravq frenska lubov na swoq godenik mnogo mi e gotino da mu lapam huq ОтговорОтговор с цитат
- 07.10.13 04:45#5от: За френската любов И на мен ми харесва да я практикувам в/у приятелката ми.Самата гледка е супер възбуждаща,а и ти дърпаш конците ако ме разбирате :Д ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest