Ezine.bg»Форум»Тя и Той, Сексуални отношения»След като родих, престана да ме желае

След като родих, престана да ме желае

  • 05.10.13 06:08#1СтаниславаСтаниславаНовакРегистрация: 13.09.13Град: ДобричОтговори: 3След като родих, престана да ме желаеЗдравейте!
    Реших да споделя с вас това, което ме терзае напоследък. С моя мъж сме вече 10 години заедно, от 4 години си имаме и прекрасно детенце. В началото с мъжа ми правихме секс почти всеки ден, първите години беше така. След това се разредиха дните, по 3,4 пъти в седмицата. След това забременях и се пазехме повече, но секса не липсваше. След като родих обаче, той просто не се сеща за мен. Един път в месеца я се сети, я не. Имам чувството, не може да живее и без това.
    В допълнение да кажа, че нито съм дебела, нито съм грозна, знам, че ме обича, и аз си го обичам. Твърдо искам да кажа, че не ми изневерява, той е от малкото останали мъже, които смятат, че изневярата е гнусно нещо. Ще има и такива, които ще кажат-не бъди сигурна в него. Напротив, на 100 процента сигурна съм-не ми изневерява. Може би рутината си е казала думата при нас. Вярно, детето не е на градина, при нас си е, няма време за това. Но ми е доказвал, че когато ме иска, и детето да е в къщи, винаги намира начин да бъдем заедно.
    Питах го какво се промени при нас, а той, типично по мъжки казва, че си въобразявам, няма такова нещо. А после казва, че е остарял вероятно, затова така се получават нещата. Но не е стар, на 37 е.
    Не мога да бъда аз активната, не съм такава, може би това ми е грешката. Опитах няколко пъти, но той ми се сопна, че бил изморен, спяло му се и такива неща. Не ми липсва секса с него, не ми е приоритет, но ми е болно, че не ме желае вече като жена.
    Изпадала ли е някоя от вас в такава ситуация и според вас нормално ли е това?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.10.13 06:39#2Христина ТрифоноваХристина ТрифоноваНовакРегистрация: 20.09.13Град: ПлевенОтговори: 1от: След като родих, престана да ме желаеБях в същата ситуация като теб и не искам да те отчайвам , но при мен приключи с раздяла . Както казваш ти по време на бременността не правехме секс , но и след като родих пак продължаваше сушата, ако мога така да се изразя , а като родих бях на 22 години а мъжа ми на 28 но липсата на секс си оказа влияние върху връзката ни колкото и смешно да звучи секса сближава. Пробвай малко женски чалъми след като заспи детето без да му се обясняваш го гътни на леглото и се качи върху него и почни да го целуваш или го изненадай в банята или му се яви по секси бельо развинти малко фантазията си
    успех
    ОтговорОтговор с цитат
  • 09.10.13 01:12#3DesislavaDesislavaНовакРегистрация: 08.09.13Град: СофияОтговори: 28от: След като родих, престана да ме желаеСпоред мен трябва да поемеш инициативата и да разнообразиш нещата. Секси бельо и т.н. Според мен за 10 години, малко или много сте навлезли в рутина. Това е.ОтговорОтговор с цитат
  • 09.10.13 07:30#4ValeriyaValeriyaНовакРегистрация: 09.10.13Град: -Отговори: 1от: След като родих, престана да ме желаеНе е нормално изобщо.Да изпадала съм в такава ситуация,Да и моят уж беше 'принципен',и както ти се изразяваш един от малкото останали,да едно към едно е историята ти и познай каква беше причината?Не трябва да се взема за чиста монета това,което казват мъжете.Не е нормално млад мъж да не желае да прави секс,още повече да те отблъсква,когато ти го пожелаеш,да го оставиш,че бил изморен.ДА стрес работа,умора ама хайде моля ви се,няма мъж който да ме убеди,че не желае секс освен ако не задоволява нуждите си някъде.Авторката е сигурна,че няма трети човек между тях,ако е така ок,но пак имате сериозен проблем,един път в месеца хм, секса не е приоритет ок ,но е нужда и сближава.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest