Ezine.bg»Форум»Тинейджърски Проблеми»Влюбена съм в учител

Влюбена съм в учител

  • 06.10.13 02:00#1АняАняНовакРегистрация: 06.10.13Град: -Отговори: -Влюбена съм в учителЗдравейте, аз съм момиче на осемнадесет години. Уча в хубава елитна гимназия. Преди няколко години в нея на работа постъпи нов учител, млад, току-що завършил висше образование. Той не ми преподава, но всеки ден се виждаме по коридорите. Винаги ми се усмихва, аз също. Понякога започваме да си говорим просто така, не лични неща, по-скоро общи интереси. Мисля, че започвам да се влюбвам в него и не знам какво да правя. Как ще реагират хората, като разберат, че има вероятност да излизам с учител? Направо е абсурдно. Но забелязвам, дори една приятелка ми го подметна, че той гледа с друго око на мен. Имам предвид, че си личи някаква по-специална връзка. Срам ме е да говоря с някого за това, но наистина съм объркана и не знам какво трябва да направя.
    Ще ви бъда благодарна, ако изразите мнението си!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 07.10.13 11:55#2SanySanyНовакРегистрация: 28.09.13Град: -Отговори: 2от: Влюбена съм в учителТази година завършваш... може би след това може да бъдете заедно, ако наистина има нещо между вас. :y: ОтговорОтговор с цитат
  • 08.10.13 06:37#3ihtianderrrihtianderrrНовакРегистрация: 06.09.13Град: Велико ТърновоОтговори: 10от: Влюбена съм в учителЧе като е учител да не би да е по-малко мъж. Не е разбира се, нали ти за това го искаш, защото е мъж.
    Що за комплекси проявяваш.
    Но да се влюбваш само защото е хубав... неще не ти е в ред. Да не би да си девственица?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.10.13 11:21#4BorianaBorianaНовакРегистрация: 07.09.13Град: -Отговори: 1от: Влюбена съм в учителосвен да се разбере и да го посрамиш пред колегите друго нямя да стане, а може и работата да си загуби заради теб, :x: ОтговорОтговор с цитат
  • 08.10.13 01:43#5PixiePixieНовакРегистрация: Град: -Отговори: 13от: Влюбена съм в учителА ако си има приятелка? Мислила ли си за този вариант?
    Усмивките може да са от любезност и нищо повече. Това ти е последната година, едва ли искаш да изгонят учителя, а теб да те изключат, защото сте имали връзка. Завърши си мирно и тихо и не забърквай в неприятности, това е моят съвет.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest