Ezine.bg»Форум»Тя и Той, Сексуални отношения»Аз съм на 22, а той - на 32 г

Аз съм на 22, а той - на 32 г

• 08.10.13 10:19#1NastyaNastyaРегистрация: 08.10.13Град: -Отговори: -Аз съм на 22, а той - на 32 гЗдравейте! Моля ви, изкажете мнение по въпроса,който ме мъчи. Аз съм на 22 години и съм влюбена в мъж с 10 години по голям от мен. Трябва да спомена, че нашите отношения започнаха доста несериозно, но за кратко време те се задълбочиха. Лошото е ,че аз мечтая за него,а той е доста прикрит и не показва емоциите си.Като цяло е недоверчив и сякаш неуверен ,че някой може да го иска толкова силно.Понякога,чрез действията му виждам ,че трябва да проявя търпение ,но е много трудно,защото и аз имам нужда от това да си показва любовта ,както аз самата правя.Разбирам ,че изпитва страх да не бъде наранен,но не трябва ли любовта да е по силна от това чувство ?Сигурна съм че не съм му безразлична,но дали тази неувереност няма да му попречи да рискува с мен и да бъде истински щастлив?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 09.10.13 07:40#2uraniauraniaРегистрация: 09.10.13Град: СофияОтговори: 1от: Аз съм на 22, а той - на 32 гЗдравей Преди да споделя моето мнение, което като всяко друго е спекулативно, бих искала предварително да се извиня за наличието на отделни места в текста на по-груби и нездържани емоции, ако в процеса на писане се появят такива. Приеми нещата по-долу като постериорен съвет
    Така...разликата в годините не е какъвто и да било фактор. Не бива да оказва влияние върху който и да е било аспект на връзката с избрания човек, обкръжението, емоциите ти или каквото и да е От опит знам, че да се опиташ да се пребориш с онова нещо, вътре в теб, което постоянно ти напомя някои неща е трудна борба. Но казват, че истинската победа е, когато пребориш собствената си природа. Говорейки за изпиотаното, мисля че е по-добре да говорят фактите, ане чистите спекулации.
    Разликата между мен и приятеля ми (с когото сме около 5 години заедно, от 1 година дори съжителстваме)е 9 години, аз съм на 21,а той другата седмица прави 30. И така ...аз бях на 16, той искаше да спи с мен, но нещо се появи. Един месец той дори не ми пусна ръка, колкото и грубо да звучи, но е най-подходящия пример в случая. Всичките ми тогаваяни "приятели" ми пълниха главата с глупости за разлика, използване, несигурност... Слушай сърцето си...връзките, особено тези, които са с такава разлика са трудни на моменти. Разликата в годините между мен и теб не е голяма. Ще ти се искат да правиш неща, които него вече не го влекат, на моменти ще ти се струва овехтял...на един въпрос трябва да си отговориш - склонна ли си да направиш компромиси със себе си, за да бъдш с този мъж?
    Относно непокзването на чувствата - знаеш ли трябваха ми 3-4години, за да осмисля клишето "мъжете са от марс, а вените от венера".. мъжът по природа е сдържан, помисли си...ако показва емоциите си как би се справил в трудни моменти, в които трябва да се държи "мъжки", а за жалост няма как в едни моменти едни, а в други - различни...е може, ако страдаме от шизофрения или друго разстройство... Жената е нежната, капризната, досадната на моменти, емоционалната, а мъжът е обратното...не случайно половинките се допълват, винаги нещо ни тегли към противоположното трябва да го приемеш, дървото се изправп, докато е младо, а на почти христовата възраст, трудно се извършват реформи в характера, още повече от такова естество. Не искай промяна, кардинална, защото много е вероятно да го изгубиш. Обичай го с недостатъците му
    Всеки го е страх да не бъде наранен, дори и мъжът изпитва страх. Повечето мъже, които на тази възраст нямат сериозен партньор или са лигльовци, или са мъже, които истински се отдават, чисти са в любовта си, но са наранявани. Мъжете преживяват разделите по-тежко, защото ги изживяват сами, вътре в себе си...докато жените, плачем, хленчим, "ще остана стара мома" редовна реплика, приятелки ни извеждат, появява се някой момък, който да ни ходи подир дупето, за да му пуснем и сме готови след някоя др седмица.
    Пожелавам ти щастие, истинска любов и ... радвай се, че си попаднала на зрял мъж

ОтговорОтговор с цитат
  • 17.10.13 08:05#3ХариХариРегистрация: 17.10.13Град: -Отговори: 7от: Аз съм на 22, а той - на 32 гАз съм съгласен с горното мнение, много добре е описано, като отношения между мъж и жена. Само ще кажа, че мъжете найстина трябва да са по-твърди и прикрити и ни трябва повече време да се отпуснем напълно с една жена. Най-вероятно иска да е сигурен в теб преди да направи голямата крачка, за това продължавай да показваш чувствата си и ще дойде момент в който и той ще отвърне. Разликата в годините със сигурност е смущаваща, не може да очакваш от него да изразява чувствата си като 22 годишен, най-вероятно ще е по-сериозен, но той ако те харесва такава каквато си проблема е ти да го харесваш какъвто е. Успех!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest