- 09.10.13 10:01#1Предложете маски против косопадЗдравейте, имам един въпрос: ползвате ли някакви маски против косопад или маски за сгъстяване на косата, много бързо ми се омазнява, след втория ден започва да ме сърби адски главата. .
Имах много хубава коса, но заради пресите и т. н вече е изсъхнала, по редичка и искам отново да стане по гъста. . моля пишете (дами, които лично са изпробвали даден метод и има ефект Благодаря предварително. .ОтговорОтговор с цитат - 13.10.13 02:25#2от: Предложете маски против косопадНа въпроса ти дали използваме маски за коса - да, постоянно, даже ми се чудят хората около за мен търпението. Използвам и готови и домашно приготвени маски, даже честно казано вторите ги предпочитам, понеже съм с тънка и рядка коса и ми се отразяват много по-добре от готовите. В момента се сещам за една по-специално, която ми помогна и ми се посгъсти косата. Маската е следната: сухи орехови листа, корени от коприва (ако ти е трудно да си ги набавиш, може и без тях)и жиловляк се взимат и се варят, без значение дали в тенджера или в кофа с бързовар. След това се прецежда водата и косата се мие само с тази вода. Миеш си косата както обикновено, просто я намокряш с тази вода, после отмиваш шампоана/маската пак само с нея. По принцип маската е против косопад, за подхранване, против пърхот, за блясък и здравина, НО променя и цвета на косата, понеже сухите орехови листа съдържат йод. Ако ти се занимава мога и други предложения да ти напиша, просто тази като че ли най-много ми помогна.
Поздрави и дано съм помогнала ОтговорОтговор с цитат - 14.10.13 12:26#3от: Предложете маски против косопадsvari sumi ot orehi vari dobre dokato stane kato 4ai masajirai 2 ili 3 pati dnevno kolkoto po 4esto po dobre ak iskas dalga kosa vari kopriva i pak po sastia na4in ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest