Ezine.bg»Форум»Тинейджърски Проблеми»Влюбих се в най-добрата си приятелка

Влюбих се в най-добрата си приятелка

  • 10.10.13 01:51#1PaviiPaviiНовакРегистрация: 13.05.13Град: ДобричОтговори: 3Влюбих се в най-добрата си приятелкаАз съм момиче с хомосексуална ореантация.
    Познавам най-добрата си приятелка от детската градина, но сме по-близки от 4 години. От един клас сме и се виждаме всеки ден. Тя бе първата, на която споделих, че харесвам момичета. Но противно на моите очаквания, тя не се отдръпна от мен, когато научи това.
    Отношенията ни от тогава доста са се променили, но винаги са били сложни. За тези 4 години тя си имаше три гаджета, а аз имах две приятелки, но нея винаги съм я поставяла на първо място в живота си. Измъквала съм се в три посред нощ за да я успокоявам, когато е в депресия.
    Винаги сме си подхвърляли сексуални намеци и закачки, но нищо сериозно. Това лято поради стечения на обстоятелствата не се виждахме особено често, може би два пъти в месеца. Но аз заминах за месец и половина при баща ми и през това време дори и по телефона не си говорехме. Съответно, защото не исках да я притеснявам, да не и надувам главата, тя също. Но през това време и двете осъзнахме, колко сме си необходими една на друга. Аз дори изпаднах в депресия от липсата й в ежедневието ми, до такава степен, че опитах да се самоубия.
    Когато се върнах за началото на учебната година, тя разбра, че нещо не е наред и проведохме, може би най-сериозния разговор до сега. От тогава бяхме още по-близки, но далеч не чак толкова, колкото сега.
    Вчера аз трябваше да ходя да уреждам едни документи за стипендията си и тя щеше да идва с мен. Дойде у нас още от сутринта. Пихме кафе, поприказвахме както обикновенно. И двете бяхме още изморени и решихме да полегнем малко. Легнах ме гушнах я и тя заспа, аз не. В съня си тя се обърна и ме претисна силно около себе си увивайки крака около кръста ми. Аз седя и я гледах. Възхищавах й се, радвах се че отново е близо до мен.
    Дойде време да ставаме и аз я събух с целувка по челото. Облегнах се до нея, загледах я и се усмихнах. Лежахме на топло и нито една от нас не икаше да стане, без значение колко пъти си напомняхме една на друга, че е време да тръгваме. Нещо я закачих и се качих върху нея и я погледнах в очите. Знаете, това е един от тези моменти, когато за секунда и двете знаем какво следва, но просто чакаме другата да направи следващата стъпка. Не издържах и целунах устните й нежно. Погледнах я отново и не знам какво ме прихвана. Целувах я отново и отново и всеки следвъщ път със все повече желание и страст.Продължих на долу към врата и, но когато опитах да сляза на долу, тя ме спря с въпроса "Сигурна ли си?" - "Повече от, когато и да било." прошепнах и я целунах отново. Стигнах до началото на края, но точно когато езика ми докосна най-нената и част, майка ми се обади и ме попита дали вече съм оправяла документите и се наложи да станем.
    Днес майка ми беше втора смяна и сутринта си беше вкъщи, но това не беше пречка приятелката ми да дойде отново. Изгарях от желние да я целуна още щом я видях, но майка бе до мен на масата, а си бяхме обещали това да си е между нас. Тя влезе поздрвихме се и влязохме в моята стая, за да си остави чантата и якето. Аз не издържах и я целунах. Почувствах се сякаш отново съм жива.После аз тя и майка пихме кафе, поговорихме. А ние двете използвахме всеки момент, когато майка не е наоколо, просто за да се целунем. По-късно, когато майка ми излезе, го направихме отново. Само като си спомня как нежно стенеше и как силно забиваше нокти в гърба ми, потрепвам. За жалост майка ми отново ни прекъсна преди да я докарам до края. През остатъка от деня използвах всеки шанс да вкуся устните й, когато майка ми не е в стаята. Дори в стола в училище, когато за малко бяхме само аз и тя, виждайки я как се оглежда дали има някой, вече вкусвах устните й. Само като си спомня, че приятеля й, малко по-късно успя да я изнерви само с едно обаждане по телефона и ме хваща яд. Бе толкова изнервена и ядосана, че не получих шанса да я целуна преди да замине.
    Утре сутринта ще дойде пак, рано сутринта. Ще сме само аз и тя - майка ми на работа, а братята ми на училище. Нямам търпение пак да я целуна, но едновременно ме е страх. Осъзнавам, че постепенно, приятелската любов, която изпитвах към нея, прераства в нещо много по-дълбоко. Имам чвството, че се влюбвам, а мисълта, че тя си има приятел ме съсипва. Реших, че няма да мисля за това и просто ще се наслъждавам на връзката ни, но дори сама на себе си не вярвам.
    Не знам какво да правя и спешно се нуждая от съвет!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.10.13 04:20#2ВладимирВладимирНовакРегистрация: 07.10.13Град: ВарнаОтговори: 13от: Влюбих се в най-добрата си приятелка3ка ?! ОтговорОтговор с цитат
  • 10.10.13 08:29#3PaviiPaviiНовакРегистрация: 13.05.13Град: ДобричОтговори: 3от: Влюбих се в най-добрата си приятелкаshakersize :3ка ?!

    Глупаво, детинско изказване от твоя страна, не съм очудена, а отговора е, никога в живота ти!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.10.13 08:41#4PaviiPaviiНовакРегистрация: 13.05.13Град: ДобричОтговори: 3от: Влюбих се в най-добрата си приятелкаКато продължение на тази случка ще добавя случилото се днес. Когато тя дойде сутринта, аз още съм спяла. Не знайно защо, тя реши да ме събуди хвърляйки се в леглото върху мен. Щях да я целуна, но братята ми все още си бяха в къщи.
    Седнахме да пием кафе и от дума на дума темата стигна до там и тя спомена, че вероято случилото се няма да се повтори. Защото й е кофти заради приятелят й. Било удър под кръста да му изневерява с момиче - вярно, но мен това ме натъжи.
    После легнахме да гледаме филм и си я гушнах. И тъкмо мислех да я целуна, когато по-малката й сестра, която е на възръстта на брат ми, се появи. Всичките ми планове бяха разбити и настроението ми още повече се скапа.
    Така исках да я целуна, а не можех. Това ме разкъсваше. Както и да е, когато тръгвахме, сестра й излезе преди нас от стаята. Точно на вратата не издържах и я целуах леко. Когато се отдръпвах тя ме придърпа обратно към себе си и пак ме целуна. Това за кратко ми помога да се усмиха, но по някаква причина тя не седя до мен в училище, което ме срина.
    Затова и обясих на един лист какво всъщност става, и защо го криех от нея три дена, дадох и го, казах чао и се прибрах преди края на часовете. Защо? Само за да пия успокоителни и да се събудя със в ужасно настроение и болки в главата и крампи.

    Реално нямам представа какво става! Обожавам това момиче, но приятелят и е най-голямата пречка, която съм срещала в живота си досега. Съсипвам се.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.10.13 11:13#5zornica zornica НовакРегистрация: 05.10.13Град: -Отговори: 1от: Влюбих се в най-добрата си приятелкаА, вие двете на колко години сте ако можи да попитам? ОтговорОтговор с цитат
  • 11.10.13 11:39#6PaviiPaviiНовакРегистрация: 13.05.13Град: ДобричОтговори: 3от: Влюбих се в най-добрата си приятелкаzorii :А, вие двете на колко години сте ако можи да попитам?
    Ами в гимназията сме. Точна възраст не вярвам да ти трябва.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 17.10.13 05:11#7ХариХариНовакРегистрация: 17.10.13Град: -Отговори: 7от: Влюбих се в най-добрата си приятелкаИсторията ти е очарователна, както и малко притеснителна, тъй като да се опиташ да се самоубиеш заради някой когото обичаш означава, че поставяш въпросното момиче пред собствения си живот, което никога не е добре за тебе. Но, като цяло връзките, били между момиче и момче или момиче и момиче са много сложни. Смисъла в това да имаш пълноценна връзка с някой е да си достатъчно зрял за това, а за да си достатъчно зрял, трябва да знеш какво искаш и как да си го искаш. Моя съвет е винаги поставяй себе си и собствените си желания пред всичко останало и ако искаш да си с това момиче бъди откровенна към чувствата си. Тъй като и ти и приятелката ти сте още малки и несамостоятелни не знам дали, а такива връзки са винаги най-сложни, защото както ти така и тя си имате планове. Просто не позволявай на такива неща да застават между теб и края на живота ти. Нещата са много по-сложни от това. И мисля, че прекалено много зависиш от приятелката си -
    както казва един от най-оценилите живота човек според мен " Времето за живот е ограничено за това не го пилейте да живеете живота на някой друг" - Стив Джобс
    ОтговорОтговор с цитат
  • 24.10.13 02:25#8РилаРилаНовакРегистрация: 19.10.13Град: -Отговори: 36от: Влюбих се в най-добрата си приятелкаНаистина много хубава история. Просто като коментар мога да ти кажа да се наслаждаваш на живота. Каквото има между вас е прекрасно. Необичайно е и бих искал да кажа нали защо толкова криене но то и тва прави по-специално срещите когато се виждате. Но наистина знай за тебе че по-важен човек от тебе на този свят няма. В по-горната част от нещата написани си писала че си се чувствала да се самоубиеш. Такива мисли не трябва да имаш или се опитвай да се бориш с тях. Вие 2-те сте още млади и не искам да казвам големи думи но истината е че има по-голям шанс вие да се разделите като ,гаджета' и да останете само приятелки в близкото/далечно бъдеще. Нали все пак тя утре може да скъса с приятеля си а и ти може да скъсаш с нея. Но това не го мисли, човек не си хваща приятелка за да си каже ,ххмм кога ли ще се разделим?'. Радвам се че си прекарвате идеално и че сте добри приятелки преди всичко. Това че се харесвате или че харесвате момичета не означава че не намирате и момчетата за готини та може да сте бисексуални - хем с момчета хем с момичета. Нали приятелката ти хем харесва момчета хем теб. Като цяло наслаждавайте се на моментите които имате но и разумен съвет е да не изпускате училището и/или другите интереси които имате (спорт, пеене, рисуване и тнт). Все пак ти каза че си напуснала училището преди часовете ти да свършат - не е хубаво тва нещо. Пожелавам ти успех и умната ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest