Ezine.bg»Форум»Тя и Той, Сексуални отношения»Залитнах с учителя си по физическо и се разкайвам

Залитнах с учителя си по физическо и се разкайвам

  • 17.10.13 06:06#1wiwwwiwiwwwiНовакРегистрация: 19.09.13Град: -Отговори: 2Залитнах с учителя си по физическо и се разкайвамРазкайвам се за постъпката си!!!
    Миналата година в училището ми дойде нов господин по физкултура, по заместване. Млад, стегнат, чаровен. Всички момичета щом го видеха, го обкръжаваха. Аз си стоях настрани, нищо, че щом минеше покрай мен и ми кажеше 'Добър ден' ми се подкосяваха краката. Всеки път щом имахме час с него флиртувах.

    Той или се засрамваше или ми се ухилваше. С мама сме си говорили за него и, че ме привлича, но тя ми забрани да си правя илюзии, защото все пак може да коства неговата работа и мястото ми в училище. Така в продължение на няколко месеца всеки път щом имахме час с него ние разговаряхме повече като приятели, а не като учител и ученик. Флиртувах непрестанно. Целия клас знаеше за чувствата ми към него, само той не... според мен.
    Понеже всеки четвъртък имаме последен час с него, той за пръв път си тръгна заедно с учениците.

    По принцип оставаше и по-дълго. Попита ме накъде съм и след това предложи да ме изпрати. Усетих, че има нещо нередно. Докато вървяхме към спирката разговаряхме за нормални неща. Общо взето за упражнения, за здравословна храна, за животни, докато той не стигна до думите: ''Ти си хубава, виж какво тяло имаш. Гаджето ти се гордее с теб.'' При което останах в потрес, защото първия момент не разбрах сваля ли ме или просто ми прави комплимент.

    Спрях на място и го зяпнах с отворена уста. Той ми се хилеше насреща. След това се изчервих цялата и си сврях лицето в яката на якето. ''Нямам си гадже.''- това ми бяха думите след дългото мълчание. И както си ходехме той спря, завъртя ме към себе си и ме целуна. След което ми каза: ''Май си до тук?'' Усмихна се и си тръгна. Главата ми остана празна.

    След като се прибрах мама ме попита дали има нещо ново с учителя и ми се засмя, а аз отговорих едно сухо: ''Не.'' Цяла вечер не излезнах от стаята си и изведнъж, хоп...съобщение във фейсбук.

    Извини ми се за днес и ме помоли да не казвам на никого. И ме покани да излезем през уикенда. Съгласих се. В петък нямах час с него, което ме успокояваше. След тази целувка едва ли щях да му кажа нещо. Казах, на майка ми, че излизам с приятелка. Заведе ме в един ресторант, не скъпарски. През цялото време мълчах и го гледах.

    Преди да си тръгнем ми предложи да отидем у тях. Не ми изглеждаше добре... но устата ми каза друго. ''Само за малко. Колкото да знаеш къде живея''. Абе... знаех, че не трябваше ама съм много глупава. отидохме у тях. Живееше близо до центъра. Хубав апартамент, поддържан. И от приказка на приказка минахме на целувки по врата събличане на тениски, разкопчаване на сутиен... НАЙ– ГОЛЕМИЯ МИ ГРЯХ!!!!

    Глупост беше, че преспах с него, ДА!!! И ГО ЗНАМ. Той вече постоянно работи в училището. И се виждаме всеки ден. Когато ми се усмихва или ме поздравява, аз отвръщам студено. Преди няколко дни реши да ме изпрати, позволих му. Опита се и да ме целуне, но го отблъснах... Той явно има чувства към мен, аз също го харесвам адски много, но ме е страх повече за неговата работа, отколкото за моето образование.

    Забравих да спомена- на 18 съм, а той на 24.....
    На никого не съм казвала за случката, а класа ми си мисли, че вече ми е безразличен- НЕ. Опитвам се да ни предпазя ако мога така да кажа.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 17.10.13 08:11#2Ана-МарияАна-МарияНовакРегистрация: 07.10.13Град: ПловдивОтговори: 1от: Залитнах с учителя си по физическо и се разкайвамАми щом имаш чувства към него и той към теб просто излезте да поговорите и да обсъдите ситуацията. Ти си на 18, а той е на 24 това не е сериозна разлика, а и ти явно скоро завършваш...може просто да изчакате. Ситуацията не е толкова лоша. Аз съм на 19, моят приятел е на 24 и живеем заедно. Просто трябва да поговорите и ако искате да сте заедно бъдете....просто трябва да изчакате малко.ОтговорОтговор с цитат
  • 19.10.13 01:25#3EstrellaEstrellaНовакРегистрация: 10.09.13Град: БургасОтговори: 9от: Залитнах с учителя си по физическо и се разкайвамОткачалка...пт ученичка ще приспива...и то с учители ...егати тъпото възпитание...пропаднала си тииОтговорОтговор с цитат
  • 19.10.13 05:38#4super_girlsuper_girlНовакРегистрация: 13.10.12Град: -Отговори: 5от: Залитнах с учителя си по физическо и се разкайвамна тебе къв ти е проблема?! :yawn: момичето споделя нещо лично, за което смята, че ще намери помощ, а ти "Откачалка...пт ученичка ще приспива...и то с учители ...егати тъпото възпитание...пропаднала си тии"... а оня пенсионер дето ходи с оная студентка?? 60 год. разлика!!! за тях-нищо, за това момиче-псувни и оплюване.. ай малко се позамисли кви коментари постваш.. и не е само този!! Хич не е ГОТ! :n: :n: :x: .... не че съм Бог, че да решавам кой какво да казва, ама може ли така?! ОтговорОтговор с цитат
  • 21.10.13 05:27#5zuzizuziНовакРегистрация: 18.10.13Град: -Отговори: 2от: Залитнах с учителя си по физическо и се разкайвамЗдравей Нищо не е станало и нямаш грях! Ако не ти беше учител а момче от улицата ,нямаше да се чувстваш така нали? Не казвай на никой, защото ако се разчуе той ще го отнесе, може да го уволнят..разправий в у-ще с вашите. Не си слагай на главата подобни неща. Случило се е и толкова. Просто ме послушай,не изглупявай и недей казва на никой, след време може пак да сте заедно. Нищо лошо не си направила, съвсем нормална разлика и съвсем нормално младо момче с младо момиче.Не си тръгнала с някой дъртак за пари и да те води по заведения,да ти купува дрешки...те тия момичета даже и не се разкайват. Не слушай упреците тук, всичко в тоя живот са уроци. Недей притеснява родителите си и недей се излага себе и него. Има ли смисъл да разберат всички и излишни промлеми, след които наистина вече ще береш срам. Само си помисли..това ли искаш? Това се е случило между двама ви..успокой се и не се занимавай да споделяш на приятелки и изобщо.Защото след това със сигурност няма да се чувстваш добре! Знаеш хората как ще го интерпретират и извъртят. Казвам ти пак нищо лошо не си направила,забрави го и си живей живота ))ОтговорОтговор с цитат
  • 28.11.13 12:15#6КалоянКалоянНовакРегистрация: 28.11.13Град: -Отговори: 2от: Залитнах с учителя си по физическо и се разкайвамМомичееееееееее, като се насереш един път не ти трябва кенеф, а баня!!! Клатете се с даскалчето щом ви е сладко и толкова! Времето ще покаже дали ще стане нещо повече или не! Какво толкова се разкайваш не мога да те разбера!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest