Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Форум»Време за мъже»Той бил ужасен, а аз разбрах накрая!

Той бил ужасен, а аз разбрах накрая!

  • 12.11.13 05:36#1hildahildaНовакРегистрация: 12.11.13Град: Червен брегОтговори: -Той бил ужасен, а аз разбрах накрая!Здравейте, ето и моята история..

    Преди околко 3 месеца срещнах едно момче.Бях на гости на приятелка в друг град и влязох в магазин да купя подарък за вкъщи.Въпросното момче беше вече в магазина и ме заприказва.Стори ми се много мил и симпатичен ,но какво можех да направя?! Прибрах се и с приятелката ми излязохме, тя каза ,че щели да дойдат някакви нейни познати и колеги.Седнахме в едно кафене и дойдоха 2 момчета и 1 момиче.

    Ии да познайте кой видях..същото момче от магазина под ръка с приятелката си.Стана ми много неудобно и вече бях разказала на приятелката ми за момчето ,но като ги видях загубих ума и дума.. Като цяло беше приятно ,само където бях леко скована от ситуацията..след 3 дни се прибрах вечев къщи и получих покана за приятелство в социалната мрежа от НЕГО.
    Следват много писане,опознаване и наистина много ми хареса ,но знаех че има приятелка ,уместно и двамата избягвахме темата.

    После всичко прерастна в разговори по телефона до среди нощи и накрая в среща. Съдете ме ,но аз отидох,спах в нейното легло .

    Последната ни среща беше преди седмица, не ми излиза от главата този човек, когато сме двамата сякаш никой друг не съществува. Не спира да ми говори уж на шега ,за бъдещите ни деца ,на кого щели да приличат и така нататък. Изтри снимката с приятелката си от соц. мрежа ,но на мен нищо повече не казва,знам не сме деца " искаш ли да станем гаджета " ,но той е далеч, какво бъдеще имам с него и той изобщо има ли намерения?

    Приятелката ми снощи звани и ми казва как "Тези двамата от онзи път в кафето " скъсали по уникално грозния начин, след което ми сподели за какъв ужасен тип става въпрос (тормоз ,скандали и т.н) Ха, сега ми кажете не съм ли на средата на нищото?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.11.13 10:38#2cvetelinacvetelinaНовакРегистрация: 07.10.12Град: -Отговори: 124от: Той бил ужасен, а аз разбрах накрая!ако има чувства към теб ще те потърси.ОтговорОтговор с цитат
  • 14.11.13 09:56#3ДеницаДеницаНовакРегистрация: 13.10.13Град: -Отговори: 10от: Той бил ужасен, а аз разбрах накрая!Е,айде сега.Помогнала си на момичето да се отърве(ако всичко,което си чула за него е самата истина).И забога,в морето риба има много.Съвсем не си по средата на нищото.Вади въдиците и хващай най-големия шаран,който ти падне. ОтговорОтговор с цитат
  • 27.05.15 10:40#4Никол ДимитроваНикол ДимитроваНовакРегистрация: 31.03.15Град: -Отговори: 12от: Той бил ужасен, а аз разбрах накрая!винаги става такаОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest