Мъж в женско тяло

  • 19.11.13 11:12#1drakon4edrakon4eНовакРегистрация: 16.11.13Град: ВойводовоОтговори: -Мъж в женско тялоСамо ви моля да не ме съдите и упреквате, защото моето тегло хич не е леко.

    Смятам, че мъжът и жената не са създадени случайно на този свят, те са като положителният и отрицателния магнит, привличат се, а отрицателния с отрицателния, както положителния с положителния магнит се отблъскват.
    Щом е така не разбирам защо е нужно на света да се раждат хора, които не могат да се плодят като например хомосексуалните, защо трябва да живея като няма да оставя мой ген след себе си?

    На 23 съм и съм родена в женско тяло, татко ми е казвал, че като малка, когато мама ме е обличала аз съм плакала и съм казвала не искам рокличка, искам панталон, от малка някои мои връстници са ме наричали мъжка дона и още от малка съжалявах, че съм се родила жена.

    Не искам да раждам, и то категорично заради болката от раждането, на 23 съм и съм още девствена, не че няма с кого да го направя, но момчетата не ме вълнуват, а и също ме е страх от болката при разкъсването на ципата вероятно ако бях хетеро нямаше да е така.

    Влюбвала съм се в много момичета, те ме карат да треперям от глава до пети, когато ги зърна даже в момента съм влюбена в едно момиче повече от година и полвина, с мисълта за нея ставам, с мисълта за нея лягам, мисля за нея всяка секунда, всяка минута мога постоянно да я целувам, без да се спра, а за мъж не съм мислила въобще поне от 10 години.

    Ако бях мъж с този мозък, в който съм в момента щях да имам активен полов живот с момичетата и след време щях да създам семейство с мой ген, женско тяло с мъжки мозък, и мъжко тяло с женски мозък е наказзание, гавра на природата с нас от опит го казвам.

    Може би си плащам минали грехове, може би плащам чужди грехове, не знам не вярвам в операциите ''смяна на пола'', не вярвам, че след нещо подобно от мен въобще ще става човек.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 20.11.13 11:43#2еленаеленаНовакРегистрация: 20.11.13Град: СофияОтговори: 1от: Мъж в женско тялоздравей,аз разбирам твоя проблем,моята сестра смени пола си преди 20 години,защото се чувстваше точно като теб и ние напълно я подкрепихме.тя вече той е много силна личност и промяната не се отрази на психичното му здраве,напротив все едно камък се свлече от плещите му,но ако се решиш на подобна операция да знаеш че е много трудно,не само заради интервенцията,но и заради адаптацията ти физически и психически,не всеки може да издържиОтговорОтговор с цитат
  • 21.11.13 11:29#3darkshadowqueendarkshadowqueenНовакРегистрация: 14.09.13Град: -Отговори: 2от: Мъж в женско тялоЗдравей! И аз не напълно се чувствам жена и много неща, които е прието да са момичешки/женски, да са изконни черти на жената, просто ги мразя, гнуся се от тях даже като си помисля, че трябва да ги инкорпорирам. Раждането е също едно от тях. Но честно казано, не виждам какъв ти е проблема. Истината е, че аз наистина вярвам, че независимо в какво тяло си, можеш да бъдеш щастлива, да намериш правилния човек и проблема ти е само, че си го слагаш много присърце. Просто бъди себе си и всичко ще е наред. Като искаш да си с жени - бъди с жени! Ако някога поискаш дете без да раждаш - осинови си! За всичко има някакъв изход от ситуацията. Защо толкова го мислиш, че не си била с мъж - ми не искаш да си, значи недей да бъдеш!ОтговорОтговор с цитат
  • 07.02.15 03:13#4penkapenkaНовакРегистрация: 13.11.10Град: -Отговори: 1от: Мъж в женско тяло :wink:
    аз съм обратното :kiss:
    искам да съм жена..ама уви в мъжко тяло съм :n:
    определено не си падам по мъже, досега не съм го правил с мъж а и не искам маи :wink:
    срам ме бе да си го призная и затова се ожених и
    а така ми се иска да бъда в женско тяло...
    Мила прави това което ти харесва докато можеш да не съжаляваш после като мен :cry:
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest