Дали ми изневерява

• 23.11.13 12:39#1InnaInnaРегистрация: 17.10.13Град: Стара ЗагораОтговори: 1Дали ми изневеряваЗдравейте време е и аз да споделя имам малък проблем със моя приятел с които сме заедно от една година и ме притеснява едно нещо и то много преди два месеца ходихме на едно барче да пием кафе и се оказва че сервитьорката я познава изпих кафето и му казах да си тръгваме защото имахме работа да вършим но той се отказа и каза че ще ме изчака в барчето аз се ядосах тръгнах си сама и си свърших работата след минута той дойде вкъщи и си легна и му вземах телефона и що да видя непознат номер в номерата му звъннах на този номер и се оказа че е тя разменили са си номерата без аз да знам докато ме е нямало попитах него той каза че не знае но после си призна тя каза че той е поискал номера и при положение че тя си има приятел а той ми казва че тя му е искала номера мина се време и днес пак набарах непознат номер в телефона му само че със друго момиче поне така си мисля звъннах й от скрит номер и чух женски глас и затворих след това и писах съобщение коя е тя и защо му звъни тя ми писа да ида на психиатър а аз й писах че нейния номер го намерих в телефона му и тя ми писа отново че имало грешка аз пък й писах че съм неговата приятелка след това тя ми писа знаеш ли колко ми пука каква си му и да съм питала него после се обърнах към него и го попитах на кой е този номер казва че не знае и да съм го оставила на мира да спи моля дайте ми съвет какво да правя дали наистина държи на мен или ми изневерява ще очаквам вашите мнения
    ОтговорОтговор с цитат
  • 23.11.13 11:41#2cvetecveteРегистрация: 23.11.13Град: Стара ЗагораОтговори: 1от: Дали ми изневеряваНе можеш да живееш вечно във съмнение това съсипва не само здравето но и външния вид на човек.Със този никога няма да си сигурна щом не ти дава обяснение сега никога няма да го направи или по-лошо ще те излъже и ти ще вярваш до следваща издънка а това е агония замисли се заслужаваш ли го ОтговорОтговор с цитат
  • 28.11.13 03:55#3мариана никимариана никиРегистрация: 27.11.13Град: -Отговори: 1от: Дали ми изневеряваИ да не ти изневерява ще почне, много си вглъбена в него и си му скучна/не го оправдавам/ напротив, като му е добре търси друго, почни ти да разговаряш с други мъже и му виж реакцията.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest