Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Форум»Говорилник»Дайте ми съвет относно бала

Дайте ми съвет относно бала

  • 24.11.13 06:01#1МагдаленаМагдаленаНовакРегистрация: 24.11.13Град: -Отговори: 1Дайте ми съвет относно балаПредварително се извинявам ако сметнете че съм сгрешила раздела. Нуждая се от подкрепата и мненията на хората в форума.Тази година имам бал.Знам че има много време до бала но то минава много бързо без да се усетиш.Взех си на скоро черна рокля за бала.Много ми хареса. Казвам се Магдалена.Тази година ми е последната. Имама един проблем. Той ме тревожи много. Нося памперси.Ще трябва да съм с памперс под роклята. Чудя се дали да отида на бала като ще съм различна.Няма да съм като останалите момичета.Какво мислите за това?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.11.13 09:54#2paro_xysticparo_xysticНовакРегистрация: 27.10.13Град: -Отговори: 2от: Дайте ми съвет относно балаМиличка, твоя проблем лесно може да остане невидим, ако избереш по-обемна в долната част рокля от по-тежка материя като тафта например,със средна дължина или дължина до земята. Балът е хубав спомен, затова избери рокля, с която да се чувстваш уверена и спокойна и просто се забавлявай. Не знам какъв е проблемът ти, но това не те прави различна. За всички има място под слънцето, никой не е повече или по-малко от останалите. Надявам се все пак здравословните ти проблеми да отминат. Пожелавам ти най-хубавия бал на света.ОтговорОтговор с цитат
  • 26.11.13 11:53#3МагдаленаМагдаленаНовакРегистрация: 24.11.13Град: -Отговори: 1от: Дайте ми съвет относно балаparo_xystic :Миличка, твоя проблем лесно може да остане невидим, ако избереш по-обемна в долната част рокля от по-тежка материя като тафта например,със средна дължина или дължина до земята. Балът е хубав спомен, затова избери рокля, с която да се чувстваш уверена и спокойна и просто се забавлявай. Не знам какъв е проблемът ти, но това не те прави различна. За всички има място под слънцето, никой не е повече или по-малко от останалите. Надявам се все пак здравословните ти проблеми да отминат. Пожелавам ти най-хубавия бал на света.
    Мерси за пожеланието.Роклята е дълга и не ме притеснява че може да се памперса.Повече се притеснявам за това как да отида с кавалер на бала.Вчера излизах с едно момче.Срещата беше великолепна.Накрая ме целуна и изпрати до у нас.Почувствах се специална.Има ли шансове да станем гаджета с него и да отида и на бала с него?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 28.11.13 06:56#4palechkapalechkaНовакРегистрация: 28.11.13Град: -Отговори: 1от: Дайте ми съвет относно балаИма всякакви шансове и за всичко.. аз тази година бях абитуриентка и беше прекрасно, какъвто и проблем да имаш не мисля че трябва да си пропуснеш бала защото се смяташ за различна.. всеки човек е различен само по себе си А за даденото момче не се давай зор, карайте го бавно и спокойно дори и да не станете гаджета до самия бал ти пак може да го поканиш да дойде с теб щом имаш чувства към него :wink: И ПАК ТИ КАЗВАМ НЕДЕЙ ДА СЕ ОТКАЗВАШ ОТ БАЛА СИ, ЗАЩОТО ТОВА Е НЕЩО КОЕТО СЕ ИЗЖИВЯВА САМО ЕДИН ПЪТ, ПРОСТО СЕ ЗАБАВЛЯВАЙ! Успех и с бала и с момчето :wink: ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest