Ezine.bg»Форум»Тя и Той, Сексуални отношения»Много я обичам, моля дайте ми съвет

Много я обичам, моля дайте ми съвет

  • 03.12.13 12:12#1anonimenanonimenНовакРегистрация: 03.12.13Град: -Отговори: 2Много я обичам, моля дайте ми съветЗдравейте,искам да споделя нещо което ме поставя на голям кръстопът.Момичето с което ходя,преди мен е имало приятел който се подиграл с нея и тя много тежко го е преживяла.От тогава се е променила и е наранявала и не е изпитвала истински чуства към никой...с две думи имала е само мимолетни връзки.Преди година и нещо тръгна с мен,аз много я обикнах,но както до сега тя се подигра с мен,като излиза с други момчета,натискала се е с тях,а мен ме е лъгала..от което много ме боли,но това до време от година някъде тя се промени,обикна ме,дава мило и драго да е с мен и ми го доказва всеки ден,но проблемът е че немога да забравя миналото и болката която ми причини,говорил съм с нея,но тя винаги се натъжава и ми се кълне че се е променила и съжалява и ме моли за прошка.Не е спала с никой,просто целувки и натискане с други,но най ме боли че ме лъжеше...а аз толкова я обичам! Какво да правя,знам че сега е различно,че ме обича и аз я обичам,но миналото ме души в мен...Помогнете ми какво да правя..?!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.12.13 04:13#2ДимитърДимитърНовакРегистрация: 02.12.13Град: -Отговори: 1от: Много я обичам, моля дайте ми съветМиналото си остава минало мойто момче.Да,може би тя заслужава шут в гъза,не буквално,разбира се,но ми се виждаш човек с добро сърце,а и щом знаеш че се обичате,минало е,просто бъдете щастливи ОтговорОтговор с цитат
  • 09.12.13 09:19#3metylametylaНовакРегистрация: 09.12.13Град: СофияОтговори: -от: Много я обичам, моля дайте ми съветСтрах те е, че това може да се повтори? Ами колкото и подъл съвет да е - провери я. Накарай някой твой симпатичен приятел, когото тя не познава, да почне да я сваля и да видиш докъде ще стигнат.. И/или и пусни опашка -нкяой да я следи.
    Не те е страх, че ще се повтори, но просто не можеш да си го избиеш от главата? Говори серизно с нея по въпроса (казваш че вешче сте говорили, но...). Ако действително вече й имаш доверие и я обичаш - просто го преглътни и го забрави. В крайна сметка нещата са се променили, вие живеете в сегашното, не в миналото.
    Ако все пак не можеш да го забравиш - по-добре да се разделите. Това ще те мъчи цял живот и няма д ви позволи да имате нормална връзка.
    А ако в крайна сметка, проблемът е от друго естество - че тя го е правила а ти не (да не казвам комплексарско ниво..) - ами направи го и ти. Иди на клуб, забий 2-3 момичета, но само целувки. И гледай тя да не разбере, че тогава действително ще е краят.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 12.12.13 01:46#4RADOSVETARADOSVETAНовакРегистрация: 29.12.11Град: ПловдивОтговори: 6от: Много я обичам, моля дайте ми съветИзглеждаш ми рядко съвестен по думите си.А на теб кой ти каза че тя само се е натискала с него.Не можеш да знаеш цялата истина.А знаеш ли колко двойки си изневеряват без другия да научи някога изобщо.Търсиш вярност но това е качество което се намира рядко.Все повече чувам жени да казват че ако мъжът им разберел че имат друг щял да се зарадва.На шега естествено но приеми го и ти така...!!!Разбирам че имаш нужда да си"играеш"на истинса любов но разбери че тази "игра"си намира много трудно поле.Повечето жени са общителни ,ние хората сме в едно общо блато на взаимообмен в което шансът да се изневери е по-голям от шансът да не се изневери за разлика от преди няколко десетки години когато е било обратното.Това е то модерното общество -засилени комуникации и липса на ценности.Ти искаш да обичаш по-скоро отколкото наистина обичаш,ти искаш любовта да бъде като в романтична руска приказка и в този смисъл...ти дори искаш да страдаш за да е пълна приказката отколкото наистина страдаш ,мисля аз.Имаш нужда от романс на любов чест красота вярност вричане и ...страдание.Но според мен си объркал момичето.Единственият шанс да го превъзмогнеш е

    да се откажеш от романтичната приказка която ти подсъзнателно наричаш любов.Бъди с няя но по начина по който са и другите-без да търсиш феи,принцеси и елфчета.Ти страдаш защото ти се вижда романтично.Знай че една изневяра не означава нищо за по-голямата част от двойките които са минали през всичко.Или...продължавай да търсиш,просто знай че да намериш ....е като да откриеш игла в купа със сено.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 12.12.13 01:38#5anonimenanonimenНовакРегистрация: 03.12.13Град: -Отговори: 2от: Много я обичам, моля дайте ми съветС нея се познаваме много години преди да тръгнем,познавам я знам че не е такава,но след онзи идеот,тя се промени и правеше неща колкото да си запълва времето,знам че не е спала с никой,сигурен съм в това,боли ми от лъжата,но всичко това е минало както казвате.Тя от 1 година насам изключиелно много ме заобича,личи си по нещата и жертвите които прави за да е с мен,а тя винаги е с мен...Просто след онзи период в който аз страдах,тя се забавлява,но не се отказах от нея и й доказах че съществува истинската любов тя се превърна в един друг човек,който си личи като ме види и очичките й светят...Наистина сега нещата са коренно различни от преди аз я обичам,тя ме обича,но просто миналото в мен ме гори,не знам защо и не искам да е така,но не зависи и от мен просто искам да си бъда с нея и да гледам напред,а не назад...Може да съм глупак да,щом го правя да се ровя в минали неща,които за нея не са имали значение,но за мен има това че ме Лъга!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest