Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Форум»Тя и Той, Сексуални отношения»Мъжът ми по цели нощи разпуска с разни девойки

Мъжът ми по цели нощи разпуска с разни девойки

  • 05.12.13 03:42#1lidialidiaНовакРегистрация: 05.12.13Град: БургасОтговори: 1Мъжът ми по цели нощи разпуска с разни девойкиЗДРАВЕЙТЕ!

    Чудя се от къде да я започна.

    И така от няколко години съм омъжена за влиятелен бизнесмен. Имаме едно дете. Мъжът, ми с постоянните си командировки и срещи почти не се прибира в къщи. Виждаме се много рядко. Ако това се случи се започва с изречението - "Трябва да разпусна" и не се прибира цели нощи. Хващала съм го с различни " девойки" + компания от така наречени приятели.

    Не ме разбирайте погрешно, изглеждам перфектно, имам добро образоване. Не съм се оставила той да ме издържа/ защото повечето от Вас ще ме обвинят, че съм с него заради парите/ работя и имам добра заплата. Посъветвайте ме как да овладея това положение. Обичам съпруга си, може би затова съм правила тези компромиси толкова дълго време. Зная , а и разбирам че средно положение няма.
    Благодаря Ви предварително!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.12.13 11:14#2lidialidiaНовакРегистрация: 05.12.13Град: БургасОтговори: 1от: Мъжът ми по цели нощи разпуска с разни девойкиОтговорОтговор с цитат
  • 06.12.13 07:07#3ПетърПетърНовакРегистрация: 12.11.13Град: Беренде изворОтговори: 5от: Мъжът ми по цели нощи разпуска с разни девойкиМиличка явно така си е свикнал да кръшка но тук лошото е че ти казва какво ще прави и ти го приемаш щом си независима финансово то тогава единственото нещо е и ти да си живееш като него или се разведи и си търси истинският мъж който ще те уважава и грижи за общото щастие.успех ти желая.ОтговорОтговор с цитат
  • 09.12.13 09:29#4metylametylaНовакРегистрация: 09.12.13Град: СофияОтговори: -от: Мъжът ми по цели нощи разпуска с разни девойкиПървото, което е винаги - говорете с него. Но не с намеци и въпроси, мъжете не рабзираме от женски недомлъвки. Просто му кажете че положението ниак не ви харесва и нещата вървят необратимо на зле.
    Ако след горното няма резултат и възрастта на детето ви го позволява - разпускайте и вие с приятели. Дори не е необходимо до стигате до нещо повече - просто излизайте с предимно мъжка компания и някоя уж случайна прегръдка с някой мъж. И разбира се да направите нещата така че той уж случайно да разбере. Просто мъжете имаме понякога нужда от напомняне какво съкровище имаме в къщи, за да спрем да 'копаем' другаде.
    Ако и това горното не го жегне и нещата не се променят (все пак бъдете сигурна че той е разбрал за вашите разпускания) - ами по-добре си вдигайте чукалата и му искайте развод, защото ситуацията няма да се промени.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.01.14 07:15#5SnejinaSnejinaНовакРегистрация: 26.12.13Град: -Отговори: 8от: Мъжът ми по цели нощи разпуска с разни девойкиНяма какво да го мислиш. Решението е едно да го напуснеш. Замисли се заслужава ли си да живееш с такъв мъж който не е само твой а когато ти трябва все го няма. Каквото и да направиш няма да погне. Най добрата опция е да си вземеш детето и да си гледаш живота. Няма смисъл да продължаваш да водиш този живот. Не си заслужава да бъдеш с този мъж. Намери си някой който те подкрепя и иска да бъде с теб. Трябва да престанеш да пренебрегваш своето лично щастие заради него. Успех ОтговорОтговор с цитат
  • 30.01.14 07:57#6МариянаММариянаМНовакРегистрация: 30.01.14Град: -Отговори: 1от: Мъжът ми по цели нощи разпуска с разни девойкиА какво да правим,ако децата са две и неверният съпруг твърди, че също съм свободна да правя с когото и каквото искам, само да съм щастлива?!?! А също така казва, че аз съм неговото момиче и ние никога няма да се разделим. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest