Ново начало

• 19.01.14 07:12#1stzabvstzabvРегистрация: 02.01.14Град: Старозагорски баниОтговори: 14Ново началоминаха доста дни откакто не съм писала ,даже незнам колко са..иранията е че сега нещата са по различни от преди..ще започна отначало нали харесвах тодор еми нещата там съвсем се сринаха и реших да се откажа от него и вече не изпитвам чуства към него.о и съжарявам ако бъркам думи просто пиша бързо затова не съм неграмотна а пиша бързо моля не ме съдете за нищо..запознах се с светльо ами незнам как да го обясня..той е по различен от всеки човек когото съм срещала нека като тодор ..а наистина различен..познава ме по добре от самата мен а скоро се запознахме преди дни и мога да бъда себе си пред него а се познаваме от скоро ..той разбра затова че се режаа и ме разбра и ми помага да го спра защото той го е правел преди и знае как се чуствам ..мисля че между нас може да се получи той е страхотно момче..преди дни като бяхме у негови приятели ми каза че си има гадже от русия и само си пишат и че никога не са се срещали..каза ми го чак след като ме целуна и не ме остави да си тръгна докато не поговорихме за да ми обясни ..неискаше да ме пусне защото знаеше че ще се нарежа и то заради него и той ми каза че не е като онзи тъпак заради когото запчнах да се режа...не ми е проблем че има момича с което не се е срещал а че щом не я е зарязал испитва чуства поне малко...и когато се прибрах се наплаках а чак днес се нарязах и той е преживал много гадости ами родителите му ги няма и живее с баба си и преди е имал момиче с което е бил като дупе и гащи и я е обичал и откакто е умряла не е казвал на никоя друга и ми е кофти едва ли някой ден ще ми каже че ме обича заради това момиче и го разбирам но това не прави болката ми по малко болезнена..като малък зоста пъти се е наранявал без да иска и е ходил на май се казва рехабилитация незнам точно но краката му са били не ги е чуствал и можело да не ходи и част от гръбнака му е изкуствен като ми го каза не го съжалих просто щях да се разплача и той видя сълзите в очите ми преди да излязат а никой друг не ги е виждал или може би просто на другите не им пак знам ли аз..и тогава той ме гушна и опита да ме успокои и ме целуна за първи път ..каза че му е липсвало усещането от това да има така да се каже момиче до себе си като за гадже и но когато поговорих ме той каза че е целунал с чуство..но когато ходим един до друг той не ме поглежда почти и ако ме харесваше като повече от приятел щеше да но може и не незнам аз той ми каза че от много време дори не е плакал и му се иска да може и аз незнам един път се държи с мен като с приятел а друг път каго с гадже и съм тотално объркана...имам толкова много въпроси да му задам и когато му задам един от тях той ми отговаря по начин по който е неясно и се побърквам ..той знае какво испитвам и му казах че е гадно да се бъзика с чуствата ми само защото не е сигурен в своите и аз не се нарязах много само малко ..ние днес ще се видим и незнам въпреки че той се мисли за лош за мен не е защото всеки човек прави гадости понякога и за мен той е страхотен той е идеален буквално го мисля а не като при бившите всъщност той е единствения за когото съм казала че е изеялен ами да разбираме и мога да бъда себе си и мижда че очите ми се насълзяват а сме излезли само два пъти..а и той е от моето даскало 12 клас покани ме на бала му е не точно бала а на празнуването защото няма да ходи на бала каза че защо да дава пари да му пускат шибана чалга а той не слуша чалга и ще се съберем с приятелите му но искъм да бъда до него но ако неиспитва повече от приятелски чуства към мен няма да го понеса защото това вече ще прелее чашата чи с болка ..не ме съдете
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest