Ezine.bg»Форум»Тя и Той, Сексуални отношения»За сефте ще ми е и искам отговори

За сефте ще ми е и искам отговори

• 13.02.14 08:47#1BuwanBuwanРегистрация: 25.09.13Град: ВарнаОтговори: -За сефте ще ми е и искам отговориЗдравейте. Момиче съм на 20 години. Не съм правила секс и ми е любопитно по отношение на някои въпроси. Приятелки са ми казвали, че по време на секс колкото по-голяма e възбудата толкова е по-малка болката. Има ли нещо вярно в това?

Другото от което се интересувам е деня след секса имало болка в областта на интимните части и вървенето било придружено с болка и то доста голяма. Има ли нещо вярно или при всяка жена е различно ? Благодаря предварително за коментарите и отделеното време
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.02.14 02:53#2VenelinaVenelinaРегистрация: 23.01.14Град: -Отговори: 50от: За сефте ще ми е и искам отговориАз лично бях на 16 и бях толкова притеснена ,че цялата треперех,за възбуда изобщо да не говорим И ме болеше доста,друго май не си спомням.Да минава там,вече следващите пъти са истината .ОтговорОтговор с цитат
  • 19.02.14 06:05#3ДеницаДеницаРегистрация: 13.10.13Град: -Отговори: 10от: За сефте ще ми е и искам отговориАз го направих за пръв път на 15 и щях да навършвам 16 след някой друг месец.Доста раничко сега като се замисля,но пък бях лудо влюбена в един 22 годишен батко.Четири години по-късно още съм лудо влюбена в него
    Да ти кажа аз освен всичко направих голямата грешка да съм в цикъл тогава.Не ти го препоръчвам особено,защото е вредно най-вече ако си като мен и го направиш първите дни.Иначе за възбудата съм съгласна.Би било хубаво ако не ти го...Абе нали се сещаш.Да не го направи от вратата за краката и от веднъж да те изненада.Лекичко,с любовната игра и всичко както си му е редът,както ви е приятно.Едва ли ще боли по-малко,но със сигурност ще мине къде къде по-гладко.Една моя приятелка не беше споделила за девствеността си и после разказваше,че се била и разплакала от болка.Ама човека хоп-троп и давай.
    След това усещането ще ти е малко странно,но първите минути,а може би и часове.Обаче ще си ходиш нормално,всичко може да си правиш.Едва ли първият ти път ще е като по-филмите да свършиш за 2 минути,най-вероятно изобщо няма и да свършиш,а сигурно и нищо няма да изпиташ,но това е първите няколко пъти.След това става кеф(ако имаш късмет).И горещо ти препоръчвам да си влюбена в човека.Сексът човек,към който имаш чувства не може да се сравнява с този,който правиш ей така.
    Не забравяй хигиената и приятно прекарване.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest