Ezine.bg»Форум»Тя и Той, Сексуални отношения»Струва ли си да се боря или няма надежда?

Струва ли си да се боря или няма надежда?

• 23.02.14 06:01#1Simona AngelovaSimona AngelovaРегистрация: 23.02.14Град: СофияОтговори: -Струва ли си да се боря или няма надежда?Здравейте,

Имам нужда да споделя историята си и да чуя вашето мнение, защото съм страшно объркана, наранена и влюбена в бившия ми приятел. С него бяхме заедно 2 години и скъсахме окончателно преди месец.

Та историята е следната- ние сме на по 24 години, и той не беше имал сериозна връзка преди мен, а само краткорайни връзки за секс (като дори когато е бил свободен е бил моногамен в контактите си с жени, не е човек който флиртува или спи с различни жени). И когато тръгнахме нещате просто се случиха, влюбихме се и бяхме щастливи - излизахме заедно, готвехме заедно, опознах приятелите му (които винаги са ми казвали че той говори за мен и тн), той мойте и 2мата си казвахме че никога да се напуснем един друг, той дори ми е казвал че съм най-хубавото което му се е случвало, ще ме обича до гроб и че се гордее с мен (знам че това са думи, но той не е човек който говори или изразява чувствата си и ако каже нещо винаги е държал на думата си.).

И така, докато не се преместих в друг град заради работата ми - последните няколко месеца се виждахме само събота и неделя, като започнахме да се караме за различни неща. Мисля че и станах ревнива, защото през седмицата бях далеч и винаги му казвах да ми се обажда като е навън, да ми казва къде , какво..макар и никога да не ми е давал повод за съмнения - винаги ми е бил верен, и дори общите ни приятели винаги са казвали че сме перфектна двойка, че той никога не е заглеждал никоя и се вижда че много ме обича.Но аз се разтроих когато разбрах че една от неговите колежки му се е нахвърлила една вечер когато са били навън (очевидно пияни) и са се целунали, след което той си тръгнал и нищо повече не се случило. Щом разбрах се скарахме и още повече ми стана болно че той не ми беше казал (явно за да не ме нарани и да избегне скандала), но все пак се карахме и му забраних да говори с нея, да я изтрие от телефона си и тн. Той каза че ще я избягва и тн, което няма как да разбера така или иначе.

И така един ден го видях на снимка с нея във фейсбук (след като беше казал че не я виждал извън работа), скарахме се много жестоко и му казах че го оставям. От тогава нещата между нас се влошиха и само се карахме (няколко пъти бяхме и интимни след като се бяхме карали и нямаше промяна в това отношение). След това се опитах да говорим, да се опитаме да оправим нещата защото съжалих за постъпката си, но и той трябваше да ме разбере и да приеме че и той има заслуга за случващото се. Той не искаше да говори, защото е в тежък период и депресия, и искаше време да е сам (каза че мног ме обича но иска да е сам и да помисли)...И така след това се видяхме няколко пъти, но той отбягваше темата, дори не се пирбра да спи в тях когато аз бях там. Седмица след това гожовихме и той каза че иска да скъсаме, защото не ме обича вече и още от лятото спрял да ме обича (в което не вярвам защото никога не усетих охладняване, и редовно ми казваше че не иска да ме загуби, че вижда бъдещето си с мен и тн). Но все пак имах надежда, защото знам че любовта не изчезва просто така и отидохме заедно на почивка (която беше планирана преди това)...тогава си поговорихме и той каза че в момента когато съм казала че го напускам съм го наранила, че съм го 'изцедила' и се чуваства празен, каза че съм ограничила и свободата му и това го разтройва. Аз от своя страна разбирам че има право, и му го казах...но и добавих че ние никога не говорихме за това...

И сега разбрах че, след като му казах че искам да скъсаме , той е започнал да спи с друга (не знам коя е , възможно е да е същата колежка)и от общ приятел знам че той е нещастен, изглежда депресиран, самотен и се е затворил в себе си. Дори е зарязал учението си, и се е предал. Може би като спи с нея иска да ме забрави, сега си спомняма че той лично ми каза че се опитва да ме преодолее... но тогава защо ми пишеше и звънеше пиян една нощ, за да ми каже че си е купил нова кола (което му беше мечта последните месеци...)

И въпроса ми е какво да правя, защото го обичам и знам че и той ме обича, но не иска да е с мен, не иска да е във връзка...
    ОтговорОтговор с цитат
  • 24.02.14 04:22#2Елена ПетроваЕлена ПетроваРегистрация: 23.02.14Град: -Отговори: 2от: Струва ли си да се боря или няма надежда?аз да те ебна може ли ОтговорОтговор с цитат
  • 27.02.14 02:28#3Елена ПетроваЕлена ПетроваРегистрация: 23.02.14Град: -Отговори: 2от: Струва ли си да се боря или няма надежда? ОтговорОтговор с цитат
  • 27.02.14 02:29#4VenelinaVenelinaРегистрация: 23.01.14Град: -Отговори: 50от: Струва ли си да се боря или няма надежда?Според мен има надежда, но трябва да измислите начин да сте заедно, защото очевидно разстоянието е довело до проблемите ви.ОтговорОтговор с цитат
  • 06.04.14 02:26#5TeodoraTeodoraРегистрация: 06.04.14Град: -Отговори: 4от: Струва ли си да се боря или няма надежда?Ако продължавате да живеете в различни градове, колкото и да е гадно, аз не виждам надежда отношенията ви да се подобрят.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest