Ezine.bg»Форум»Тя и Той, Сексуални отношения»Една нощ не е прекарал с мен до сега

Една нощ не е прекарал с мен до сега

  • 14.03.14 09:00#1BorianaBorianaНовакРегистрация: 07.09.13Град: -Отговори: 1Една нощ не е прекарал с мен до сегаЕто и как попаднах на тези години в ситуация дето се случват може би само на по младите, накратко : преди 5 год. се запознах с мъж на моите години и тръгнахме уж на шега , за това време се събирахме и делихме много пъти, все по негово желание, много го обичам-поне аз , по неговите думи и тои мен, била сам всичко за него......до тук добре, но за всичкото това време нито веднъж не ме е поканил в тях, идва вкъщи когато съм сама , ако не -секс в колата, ако го канят някаде си ходи сам , не е женен , сигурна сам , едно цвете не ми е подарил за празник ,за разходка да не говорим, ако се случи веднъж годишно сте е добре,една нощ не е прекарал с мен до сега , просто не иска , говорили сме много пъти за това и резултата е един и същ .......или не е готов или се е разсърдил нещо или кои знае какво .....и накрая не издържах и от преди 1 седмица му казах че това вече не ме устройва и искам нещо повече от тази връзка, и тои изчезна, дори не ми отговори.......аз ли съм виновна или тои просто ме е използвал 5 год.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 15.03.14 11:29#2ИнчетоИнчетоНовакРегистрация: 13.09.13Град: СофияОтговори: 25от: Една нощ не е прекарал с мен до сегаТи си си напълно наред,просто той те е използвал само за секс когато на него си му е удобно...просто не го мисли вече ако случайно се появи му тегли една много здрава .... ОтговорОтговор с цитат
  • 19.03.14 11:26#3M.Я.M.Я.НовакРегистрация: 30.08.13Град: -Отговори: 7от: Една нощ не е прекарал с мен до сегаНе съм чувала до момента някой да съумее да използва жена само за секс в период от 5 години. Ако това въобще е възможно, този ще е първият случай. 5 години са много време, но след като нищо не е предприел, а и очевидно не дава от себе си - логично е да предположим, че си попаднала или на най-коравосърдечния егоист или на долен използвач. И в двата случая е уместно да му пуснеш една дълга ... и да спреш да го мислиш.ОтговорОтговор с цитат
  • 06.04.14 02:18#4TeodoraTeodoraНовакРегистрация: 06.04.14Град: -Отговори: 4от: Една нощ не е прекарал с мен до сегаКак може да не си разбрала до сега, че те е използвал. Не може да те обича или да държи на теб, а да не те е поканил у тях, да не ти подари цвете за празниците, или да не те покани на разходка за цели 5 години!!! И по важното ти да не рабереш.
    Ако още не си разбрала аз ти казвам, по- добре го остави този глупак, а си намери нов, които да те обича и заслужава. Онзи само те е използвал за секс играчка и нищо повече. Ненавиждам такива хора.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest