Ezine.bg»Форум»Тя и Той, Сексуални отношения»Баща ми е богат,егоистичен и ненормален

Баща ми е богат,егоистичен и ненормален

  • 11.04.14 07:34#1ElianaElianaНовакРегистрация: 11.04.14Град: СвиленградОтговори: 1Баща ми е богат,егоистичен и ненормаленЗдравейте,много ми се искаше да споделя с някого.
    Много ми е мъчно.На 25 години съм не съм имала сериозен приятел.Баща ми е ненормален спи с доведена ми сестра и майка и,сестра ми работеше като проститутка на пътя пред общината. Продаваше тялото си от неволя,за да оцелява.Тя ми е сестра от първият му брак с друга жена преди майка ми. :x: Нямам сили,незнам как да се боря в тази продадена държава. Баща ми си беше женкар,мисли само за жените си.Аз обичам парите,той иска да стана като сестра си аз не желая. Опитаха се да ме насилят няколко пъти,но нямам баща който да ме защити.
    Неискам да бъда стока,искам да бъда себе си и нещо за някой.
    Но нямаме държава.Страх ме е от този човек той е болен изкапа ми косата и зъбите от него.Алчен и мръсен ненормален.
    Когато аз се влюбя в някого съм съгласна и за една вечер да бъда с него не ме интересуват парите който мога да изкарам с тялото си.Аз съм девствена и не се чувствам готова да правя секс неискам да бързам,но когато харесам някой ми се иска да спя с него да се целувам с него и да се забавлявам с него.
    Неискам да предлагам платена любов никога по-добре да умра,отколкото да бъда стока.Това е по-силно от мен.
    Неискам и нежелая да коментирам и да слушам перверзите на жена му и дъщеря и преди да ги срещна бях нормално момиче аз незнаех тогава пак ми се искаше да си имам приятел.
    Аз искам романтика и уважение.
    Баща ми вика,че съм правена от чикия не от кур.
    Бие ме години наред и ме обижда как ли не,безсилна съм
    той е болен ,ненормален той не е добре.
    Нуждата от пари ме принуждаваше търсих вината в себе си.
    Неискам да ограничават личният ми живот нито съвети и въпроси,те са достатъчно подли да си измислят клевети за нещастните сутиация който не съм желала аз.
    След тези истории и след като се опитаха да ме изнасилят и ме напиха ме е страх повече от всичко.
    Страх ме е от мъжете,а ги харесвам.
    Той има къша на центъра на града той е болен и общината е с него той има много пари.
    Винаги казваше моето дете това което не се купува с пари се купува с много пари.А съм законен наследник има още двама такива той е ненормален неиска децата си и търси причини.
    И двете жени са курви и майка и знае и дъщеря и спи с татко аз съм ги хващала в леглото.
    Много са ми трудни отношенията с майка ми баба ми и дядо ми не ги издържам. Те ме побъркват.
    Баща ми иска да стана като сестра си ,а аз не желая няма при кого да отида да живея.Тялото ми е само за този когото искам и обичам искам кола повече от всичко вече 5г,искам хубав телефон,висше образование ,мой салон и магазин ,нощни клубове и социален живот.Исках да уча архитектура,или компютри,мио или за адвокат той казваше че няма защо.
    Постоянно ме наричаше общ работник боклук и малоумник.
    Но няма да стана стока заради това.
    Понякога мразя себе си заради това което съм.
    Това е моето тяло,а не стока.
    Когато доведената му дъщеря на която и на майка и направи магазин за килими тя нарича татенце и го целува,а той моето момиче ми се плаче.Боли ме сърцето.
    На мен не направи нито бал,нито море нито нищо а пред хората казва,че се е грижил за мен.
    Аз съм законна дъщеря за него винаги съм била боклук от чекия не от кур. От теб нищо нестава това къде защо не ми е позволявал да се развивам не ми е помагал казва,че незнаел.
    Плащал е на тях,не на мен защото спи с тях и магазина е на майка и на мен няма нищо няма. Аз никоя,ничия продадена само сянка един безличен живот.
    Той неиска наследници,и аз не съм го искала нито него нито парите му той е болен исках само бъдеще.
    Аз никога няма да се продам по-скоро ще умра.
    Аз не съм материално момиче и винаги бих дала пари на този когото обичам.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 12.04.14 02:18#2Anna StoyanovaAnna StoyanovaНовакРегистрация: 14.02.14Град: СофияОтговори: 10от: Баща ми е богат,егоистичен и ненормаленСъжалявам,че си в такава ситуация. На 25 години си, защо стоиш там, бягай! Вземи пари на заем, хващай първия рейс към някой голям град и тръгни да търсиш работа. След месец почват да откриват сезона и на морето, там понякога предлагат работа с настаняване в хотелите, почни да гледаш обявите и да търсиш.
    Ти отдавна вече си голяма, вземи живота си в свои ръце!
    Успех!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.04.14 12:28#3ElianaElianaНовакРегистрация: 11.04.14Град: СвиленградОтговори: 1от: Баща ми е богат,егоистичен и ненормаленСтрах ме е сама сякаш имам нужда от родител на който да споделя и да ме разбере и зашити много трудно сама на квартира и опасно на непознато място страх ме е ,, като харесам някой ми се иска да бъда с него опитаха се да ме насилят няколко насила дори ме бяха напили и ме караха да им правя свирки аз неисках заплашваме и ме изнудваха за пари.
    Баща ми вика,че съм малоумник и общ работник и боклук от чекия не от кур страх ме е
    смятам че е редно да кажеш на баща си да те защитава и да ти помага съгласна съм да му работя страх ме е сама а секс не съм правила и ме плашат повечето мъже харесвала съм много.
    а такива който не съм се опитаха да ме насилят насила.
    искам да си имам приятел като харесвам някой е по силно от мен и ми се иска с него баща ми ме кара да му дам и да искам пари от него ,а баща ми има бях и на психиатри.
    Не съм изнасилена опитаха се не веднъж това е ужасно преживяване за който дори не говоря но не съм благодаря на господ насила не съм но се опитаха.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 16.04.14 04:16#4Anna StoyanovaAnna StoyanovaНовакРегистрация: 14.02.14Град: СофияОтговори: 10от: Баща ми е богат,егоистичен и ненормаленНяма нищо страшно да отидеш в някой град и да започнеш самостоятелен живот, много хора го правят и на по-ранна възраст от твоята, недей да подхождаш със страх и неувереност в живота, ти си на 25. А и там където си не е безопасно или приятно, до колкото разбирам.
    И мен ме беше страх едно време да започна сама - работа, квартири, но след това само съжалявах, че не съм го направила по-рано.
    Това е личния ми съвет към теб, а ти прецени дали би ти свършил работа.
    Пожелавам ти успех каквото и да направиш и дано всичко да се оправи!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 24.09.14 11:45#5ФаниФаниНовакРегистрация: 21.09.14Град: ПловдивОтговори: 2от: Баща ми е богат,егоистичен и ненормаленМомиче хващай се и бягай защото ти ако ти не си помогнеш няма кой.Това което разказваш е ужасно .Трябва да се махнеш,започни нов живот и ще видиш любовта ще дойде сама ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest