Ezine.bg»Форум»Тя и Той, Сексуални отношения»Любовта е нещо прекрасно

Любовта е нещо прекрасно

  • 17.05.14 09:34#1renyrenyНовакРегистрация: 02.05.14Град: РусеОтговори: 1Любовта е нещо прекрасноЗдравейте за 1-ви път ви пиша, не е нищо особено но искам да кажа на тези, които не смеят да направят 1- ви крачка към любовта, да не се страхуват или срамуват. И така бях на 17 ,когато се рових в фейса и видях едно симпатично момче - оказа се че имаме и обща приятелка моя съученичка та така реших да му пиша и да се запознаем, той не беше много мил и любезен но и аз не обръщах твърде внимание, всеки ден в продължение на месец си пишехме и с всеки изминал ден ставаше мил.

    ДОйДЕ ВЕЛИКИЯ ден на нашата среща нищо особено не беше, видяхме се по приказвахме и това беше, на следващия ден пак се видяхме и така вече 2 години, когато отворим очи се виждаме и по цял ден. Много го обичам. Това е първата ми връзка, която продължава толкова време.

    Надявам се да сме все така добре и да си се радваме винаги толкова много един на друг. Има караници много но ако няма караници, няма да е интересно. И така с моята история. Не искам безсмислени коментари. Благодаря за вниманието ви.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 22.06.14 11:53#2ИванаИванаНовакРегистрация: 17.02.14Град: ДобричОтговори: 10от: Любовта е нещо прекрасноИ аз имах приятел с който всичко беше прекрасно. Но нещата се промениха и сега не се поглеждаме. От един град сме. Така че радвай се докато можеш, защото нищо не е вечно. ОтговорОтговор с цитат
  • 15.07.14 02:04#3cvetelinacvetelinaНовакРегистрация: 07.10.12Град: -Отговори: 124от: Любовта е нещо прекраснотака е.докато има любов всичко ще е прекрасно.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest