Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Форум»Тя и Той, Сексуални отношения»Финанси при съжителство без брак

Финанси при съжителство без брак

  • 29.07.14 12:15#1shukranshukranНовакРегистрация: 11.10.13Град: -Отговори: 11Финанси при съжителство без бракЗдравейте, искам да ви разкажа какво ми се случи и се надявам да ми дадете отговор на един въпрос. Въпросът ми е: Ако живееш на семейни начала с един човек кой плаща финансите? За да стене ясна моята дилема, ще ви разкажа за мен. Аз съм от помаците, а той е християнин и защото нашите не го харесваха и за да сме заедно избягахме в Лондон и заживяхме заедно. Като още в началото той не ми е поставял въпрос, да си делим разходите. До тук добре, справяме се много добре финансово и не сме седяли нито гладни, нито жадни. Аз работя като чистачка тук в Лондон и както е на всякаде по света тая година по Коледа работните ми часове намаляха, защото много от моите клиенти отидоха по ваканции и пр. Той има леля в Лондон която уж щеше да ни помага и нали е по възрасна, аз поисках съвет от нея как да си набавя допълнително работа.

    Сестра му чакаше бебе и е женена в Германия и като роди бебето майка му замина при него. Нямате си напредстава какво зверско звънене по скайпа и оговаряне беше той да иде, докато майка му е там и то сам да бъде, без мен. Дори и билет му гласяха да му купят. Ревях много и се тръшках, какво става и защо се държат така, вследствие истината излезе на яве. Леля му е интригантничела за мен, че съм стояла без работа и едва ли не аз съм една голяма пиявица. Поне да беше истина. Та въпросът ми е как стой въпросът, ако живееш на семейни начела с някой? Трябва ли да си делим разходите и пр. Защото съм много обидена и огорчена, дори съм отвратена от тях и тяхната постъпка. Ако трябва да бъда чесна, аз си имах работа и квартира и като дойдохме в Лондон аз не живеех от начало при него. В последствие той настоя да се преместя при него. Но никога не ми е правил фасони, а и каквото аз съм изкарвала не съм го харчила сама, а с него.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 29.07.14 12:52#2ВеличкаВеличкаНовакРегистрация: 19.03.14Град: -Отговори: 4от: Финанси при съжителство без бракПо-голям звяр от свекървата няма, такова животно не съществува да знаеш.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest