Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Форум»Тя и Той, Сексуални отношения»Още го обичам, а той иска вече само се*с

Още го обичам, а той иска вече само се*с

  • 03.08.14 06:54#1kamikamiНовакРегистрация: 03.08.14Град: ВарвараОтговори: -Още го обичам, а той иска вече само се*сПросто имам нужда да разкажа това на някого, защото до сега не съм го изричала на глас - дори на най-близката си приятелка. Първо да кажа, че съм на 16. Имах връзка с едно момче (той също е на 16), която продължи доста време. Не мога да кажа колко точно, защото сме се разделяли и събирали хиляди пъти... С него го направих за пръв път и все още съм луда по него. Всичките ми приятели казваха, че не е подходящ за мен, но аз все пак реших да опитам. И не съжалявам, защото с него се чувствах перфектно. Имахме само един проблем: БАЩА МИ!

    Той беше категорично против да съм с това момче и ние започнахме да се крием, защото бяхме хлътнали вече ... И така всичко беше супер между нас, малко ни беше кофти, че се крием, но все пак аз го обичах вече, за него не съм сигурна, но мисля... или надявам се и той да ме е обичал. А и правихме секс след 8-мия месец, така че не е бил с мен заради това - доказа ми го. Всичко така тайно от другите, но в крайна сметка тръгнаха слухове за нас, някой хора разбраха и това стигна до баща ми. Тогава се наложи да се разделим и аз не излезнах от вкъщи цяла зима и повече дори ... Продължавахме да си пишем и от време на време се виждахме, но много за кратко. На скоро започнах пак да излизам и възвърнах малко доверието на баща ми.

    Виждам го всеки ден и просто не мога да отрека, че ми липсва адски много. Аз също му липсвам, казвал ми го е... а и не само на мен, казал го е и на сестра си, с която сме доста близки. Казал й е "Обичам я, липсва ми, но не мога повече да се крия" ... Аз се опитах да говоря с баща ми много пъти, но си докарвах единствено още забрани и ограничния. Сега се виждаме всяка вечер, защото имаме общи приятели и само се гледаме от далече. Той си няма друга, аз също. Обичам го и не знам какво да правя.

    Искам да съм с него и знам, че той също иска, но... Проблема е, че последно време не е същия човек. Прави ми някакви тъпи намеци за се*с без обвързване, а на мен не ми го побира главата! В такъв човек ли съм влюбена? И заради такъв човек заслужава ли си да лъжа баща си? Той е съвсем различен. Преди никога не ми е говорил за това, а сега ... Дайте ми съвет, моля ви...
    ОтговорОтговор с цитат
  • 05.08.14 04:50#2РалиРалиНовакРегистрация: 27.07.14Град: -Отговори: 2от: Още го обичам, а той иска вече само се*сМилата... Много кофти ситуация. Очевидно ще те ползва само за сексуални нужди. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest