Ezine.bg»Форум»Тинейджърски Проблеми»Дали мога да пипна полово предавана болест?

Дали мога да пипна полово предавана болест?

  • 09.12.14 10:08#1MariqMariqНовакРегистрация: 07.12.14Град: БраниполеОтговори: 1Дали мога да пипна полово предавана болест?Здравейте !
    Момче съм на 18 години и правя се*с с едно момиче, което си има приятел. Тя казва, че му дава без презерватив, а ние до сега сме го правели само с презерватив. Въпросът ми е дали, ако пробвам без предпазни средства, ще хвана нещо ?
    Извинявам се за тъпия въпрос..
    ОтговорОтговор с цитат
  • 11.12.14 07:10#2ДжорджияДжорджияНовакРегистрация: 14.11.14Град: ВарнаОтговори: 4от: Дали мога да пипна полово предавана болест?Има много болести, които можеш да хванеш,но предполагам си я оглеждал по-отблизо. Ако няма нищо в слабините, като странни петна, бяло течение, странни израстъци, подутини и разни подобни и я познаваш добре можеш да рискуваш, но нищо не е стигурно тъй , като можеш да хванеш папилома вирус или т. нар. генитални брадавици дори и катоо използваш кондом... Моя съвет е щом си има приятел не рискувай без предпазни мерки, ако приятеля и кръшка и тя лепне нещо от него, ще го предаде и на теб и става един филм... Другото е, ако тя се окаже бременна няма да знае кой е бащата и пак си в кюпа, а ако не ти е ясно дори нещото което отделяш когато се възбудиш съдържа сперматозоиди така, че надявам се че те убедих, по-добре си намери сериозна приятелка и винаги се пази, че освен срам може и живота да ти коства... Има толкова много болести, че поне от някои можеш да се предпазиш, а от други там вече е на късмет ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest