Денят на влюбените

 • 31.01.15 10:45#1opasnosladkaopasnosladkaРегистрация: 21.11.13Град: -Отговори: 2Денят на влюбените14 февруари - денят на влюбените. Този ден е колкото красив, толкова и лицемерен.
  Това е денят, в които двойките си правят различни подаръци, екскурзии, романтични вечери.....гледат луната, броят звездите и си казват колко се обичат. Някой направо прекаляват с роматиката и вниманието към половинките си. Защо е нужно само на този ден да показваме на любимите си хора колко ги обичаме и че неможем без тях. Необходимо ли е да фамилярничим толкова на този ден, а на следващия да се държим хладнокръвно и с безразличие. Можем ли да обичаме някого само за ден?
  Можем да правим изненади и да даряваме любов през всеки изминал ден, а не да чакаме да дойде "националния ден" на любовта за да го направим.
  Толкова ли е трудно да кажем " обичам те" - днес, утре, след седмица....и през всеки ден...без значение дали има или няма повод.
  Нима не можем да изразяваме чувствата си без да има конкретна причина.
  Нима за да изненадаме любимия си човек е нужно да чакаме определен ден....
  Нима не е лицемерие...днес да обичаш и сваляш звезди, а утре да мразиш и нагрубяваш същия човек, за когото на 14 февруари беше готов на всичко.
  Ако обичаш - обичаш всеки ден...ако мразиш - мразиш всеки ден!!!
  ОтговорОтговор с цитат
 • 01.02.15 08:18#2opasnosladkaopasnosladkaРегистрация: 21.11.13Град: -Отговори: 2от: Денят на влюбенитехубаво е да го правят и без специален повод ОтговорОтговор с цитат